După o despărţire suntem tentate să intrăm rapid într-o nouă relaţie. Este indicat?

relatie.jpg

După o despărţire suntem tentate să intrăm rapid într-o nouă relaţie
Este indicat să nu intri în vârtejul întâlnirilor amoroase înainte de a accepta raţional şi emoţional destrămarea fostei relaţii
foto: 123RF

De cele mai multe ori, în momentul în care se destramă o relaţie de lungă durată, şocul emoţional este uriaş. Multe reprezentante ale sexului frumos, imediat după ce au trecut de acest şoc, simt nevoia să intre foarte repede într-o nouă relaţie, cu convingerea că aşa se vor vindeca de fosta.

Însă, de cele mai multe ori, aceasta nu este soluţia de reparaţie sentimentală. Înainte de a te lansa într-o nouă aventură, este bine să te convingi că eşti pregătită emoţional pentru un asemenea pas. Trebuie să fii sigură că ai depăşit vechea legătură sentimentală.

Este indicat să nu intri în vârtejul întâlnirilor amoroase înainte  de a accepta raţional şi emoţional destrămarea fostei relaţii, oricât de importantă ar fi fost pentru tine. Astfel, în loc să mergi înainte şi să te bucuri de o nouă dragoste, vei face tot timpul comparaţii cu ceea ce a fost. Şi, de cele mai multe ori, asemenea comparaţii sunt în detrimentul prezentului.

După o relaţie stabilă care a presupus viaţa în doi, va trebui să te descoperi pe tine aşa cum eşti, fără oglinda oferită de partener. Să renunţi la acea parte din tine care te-a definit în relaţie cu un anumit bărbat este o chestiune delicată, care necestă timp. Mai mult, este puţin probabil să alegi partenerul potrivit înainte de a descoperi cine eşti cu adevărat.

 

Loading...
 
 

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1