Disfuncţia sexuală care nu te lasă să te simţi în largul tău, în dormitor

disf.jpg

Disfuncţia sexuala nu te lasă simţi largul tau dormitor
Când suferi de anxietate de performanţă sexuală, nu te poţi simţi în largul tău, în dormitor
foto: 123RF

Anxietatea sau tracul de performanţă sexuală reprezintă o disfuncţie ce se manifestă prin nelinişte în momentul în care îţi doreşti să începi o activitate intimă. Acestă stare blochează cursul normal şi spontan al gândurilor şi simţurilor. Per total, când suferi de anxietate de performanţă sexuală, nu te poţi simţi în largul tău, în dormitor.

Anxietatea de performanţă sexuală este strâns legată de cât de multă pasiune, dăruire şi dragoste sunt implicate în actul sexual respectiv. O persoană care nu primeşte îndeajuns de multă afecţiune sau care are un partener stângaci, cu siguranţă va simţi o oarecare jenă şi rezervare faţă de momentele intime.

La fel vor păţi şi cei care au tendinţa să disece pur şi simplu momentele intime alături de partener. În mod voit, aceste persoane impart în secvenţe actul sexual, gândindu-se ce a fost bine şi ce nu, fiind veşnic nemulţumite. Un asfel de comportament distruge dorinţa sexuală. Foarte multe femei tind să pună mai mult accentul pe felul în care se comportă sau se mişcă partenerul, decât pe ceea ce simt în timpul sexului.

Aceste comportamente greşite sunt încă o dovadă a faptului că cel mai important organ erogen al omului este creierul, care influenţează foarte mult gândirea şi performanţa pe plan sexual.

 

Loading...
 
 

Citește și

 • serie motive confirma masturbarea benefica

  Foarte multe mituri circulă şi în ziua de astăzi despre masturbare. Este încă un subiect cu care nu ne simţim deloc confortabil şi pe care îl discutăm, dacă avem curaj, cu voce joasă şi ruşinaţi. Cu toate acestea studiile medicale încearcă să ne convingă că nu este cel mai rău lucru de pe lume, ba dimpotrivă.

 • transforma activităţile cotidiene experienţe incitante

  Cele mai multe cupluri cred cu tărie că sexul nu este legat de comunicare, însă vorbele pe care vi le adresaţi pot acţiona ca adevăraţi factori excitanţi. Felul în care relaţionaţi prin cuvinte este decisiv pentru viaţa sexuală.

 • Cand se minte relaţie si de ce

  Minciuna este omniprezentă în viaţa tuturor. Din păcate, te obişnuieşti cu ea iar la maturitate, în cuplu, mulţi ajung să creadă că este ceva firesc să evite situaţii tensionate sau jenante printr-o minciună.

 • Sexul poate fi influentat de alimentaţie

  Cei mai mulţi doctori cred că trei sferturi din problemele de sănătate se datorează unei alimentaţii greşite. Practic, ei spun că poţi să mânânci sănătos sau nesănătos. Şi acest lucru este cu siguranţă adevărat în privinţa sexului.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1