Discuţiile despre viitorul în doi sunt foarte importante încă de la începutul relaţiei

tra.jpg

Discuţiile despre viitorul în doi sunt foarte importante încă de la începutul relaţiei
Discuţiile în care fiecare dintre voi spuneţi ce aşteptări aveţi de la partenerul de cuplu sau ce planuri de viitor aveţi, sunt foarte importante
foto: 123RF
Citeste tot despre: 

Atunci când îţi doreşti o relaţie pe termen lung cu cineva trebuie să pui în balanţă totul, atât aspecte care ţin de tine, de el cât şi de voi. Nu vă puteţi arunca într-o căsnicie dacă nu ştiţi, încă, cu exactitate, ceea ce vreţi de la voi şi de la viitor.

Deseori, la începutul unei relaţii de cuplu, evităm să discutăm prea multe despre viziunile noastre despre viaţă, aşteptările, dorinţele şi idealurile pe care le avem. La debut, o relaţie tinde să se bazeze pe atracţie, pe descoperirea tresăturilor plăcute ale noului partener şi pe optimism.

Totuşi, discuţiile în care fiecare dintre voi spuneţi ce aşteptări aveţi de la partenerul de cuplu sau ce planuri de viitor aveţi, sunt foarte importante. Planurile de viitor sunt un subiect sensibil, dar poţi găsi o cale sănătoasă şi responsabilă prin care să afli dacă este partenerul potrivit ţie. Pe parcursul relaţiei, astfel de lucruri vă pot apropia mai mult sau, din contră, vă vor distanţa.

Faptul că tu vrei copii şi el nu, că ţie îţi place să călătoreşti, iar el devine gelos când eşti plecată la serviciu, faptul că doar unul dintre voi pune munca pe primul loc, sunt condiţii favorabile certurilor, neînţelegerilor sau despărţirilor. Iar toate acestea pot fi clarificate încă din etapa care vă descoperiţi reciproc.

 

Loading...

Citește și

 • sex in timpul sarcinii

  Din fericire, sarcina nu constituie o perioadă în care să renunţaţi la sex. Dimpotrivă, abordează fiecare fază într-un mod pozitiv.

 • Tiparul după care cei mai mulţi bărbaţii îşi aleg partenera

  Fiecare bărbat are în minte, chiar dacă în mod inconștient, un tipar după care își alege partenera de viaţă. Acesta nu este permanent. De obicei, suferă modificări de-a lungul vieţii. Cu toate acestea, sunt câteva calități pe care le apreciază toți reprezentanţii sexului puternic. Printre ele, un loc de seamă îl ocupă optimismul și buna dispoziție.

 • De ce este recomandat să fim sinceri în relaţia de cuplu

  Sinceritatea este foarte importantă pentru viaţa în doi, însă când spui adevărul doar pe jumătate tot minciună se numeşte, minciună prin omisiune. Nu ai minţit în legătură cu anumite lucruri, însă nici nu ai dat şi alte detalii importante, care ar fi schimbat aproape în întregime mesajul pe care îl transmiţi iubitului tău.

 • Nu mai ai chef de sex cauzele emoţionale libido scăzut

  Conflictele şi problemele nerezolvate dintr-o relaţie sunt principalele surse ale lipsei libidoului. Apropierea emoţională este extrem de importantă în construirea dorinţei sexuale, în mod special la femei.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1