Dimensiunea contează? Avantajele bărbaţilor dotaţi

sex.jpg

Dimensiunea contează
Un penis lung poate fi un avantaj pentru atingerea punctului G al femeilor
foto:123RF

Dorinţa multor bărbaţi este să aibă un penis mare, iar cu cât îl au mai mare, ei cred că vor satisface sexual orice femeie. Totuşi, trebuie să recunoaştem că indiferent de situaţie, a avea un penis mare, atât în privinţa lungimii, cât şi a circumferinţei, are unele avantaje.

Un penis gros ocupă un volum mai mare în vagin, iar senzaţia este mult mai plăcută. Partenera se poate bucura, simţindu-se ”invadată” complet, mai ales pentru femeile care au născut şi ale căror vagine sunt mai lărgite. În această situaţie, penisul gros oferă plăcere şi este un plus pentru ambele părţi.

Un penis lung poate fi un avantaj pentru atingerea punctului G al femeilor, dacă acesta este situat într-o poziţie ceva mai îndepărtată în abdomenul inferior. (Trebuie ştiut că punctul G nu se află exact în acelaşi loc la toate femeile).Simplu fapt că aţi găsit punctul G al fostei prietene nu înseamnă că veţi putea pune în mod automat degetul sau vârful penisului pe cel al următoarei partenere.

Nu în ultimul rând, un penis lung, care apasă pe cervixul femeii, este şi o binecuvântare şi un blestem, în funcţie de dimensiunile interioare ale partenerei.

Loading...
 
 

Citește și

 • cele mai cunoscute tipuri de orgasm pe care le pot avea femeile

  Femeile se pot declara fericite fiindcă au posibilitatea să experimenteze câteva tipuri de orgasm, spre deosebire de bărbați. Dar pentru acest lucru trebuie să aibă experienţă şi să-şi cunoască foarte bine corpul. Click! îți spune care sunt cele mai cunoscute tipuri de orgasm pe care le pot avea femeile.

 • sex barbati testosteron cuplu oboseala

  Îţi vine să crezi sau nu, dar şi bărbaţii au momente în care nu vor să facă sex. Oricât ar fi ei de pasionali, anumite probleme personale le pot afecta viaţa intimă. Află care sunt motivele şi cum ai putea să îl ajuţi să treacă peste neplăceri.

 • Greşeala femeie trebuie sa o evite la începutul relaţiei

  Se spune că bărbaţii își aleg partenera sperând ca aceasta să nu se schimbe, în timp ce femeile își aleg partenerul sperând că acesta se va schimba pe parcurs. Specialiştii în relaţii insistă asupra necesităţii de a alege un bărbat pe care să îl poţi accepta exact așa cum este el, fără a avea așteptarea că mai târziu se va schimba, după placul personal. Iată ce greşeală este bine să eviţi la inceputul unei relaţii şi cum trebuie să te comporţi!

 • Comportamente pe care nu trebuie să le ai relatie

  Oricât de puternice ar fi sentimentele pe care le are pentru tine, iubitul tău va claca la un moment dat dacă tu vei continua să fii în permanenţă morocănoasă, lipsită de chef şi nemulţumită de tine.