Dezavantajele sexului cu fostul iubit. Poate duce la o nouă despărţire

fostu.jpg

Dezavantajele sexului cu fostul iubit
Sexul cu fostul iubit poate duce la împăcare, dar şi la o nouă despărţire
foto: 123RF
Citeste tot despre: 

Dacă vei cădea pradă tentaţiei de a te culca din nou cu fostul iubit, îţi suprimi singură dreptul de a avea noi experienţe. Faptul că rămâi blocată pe o relaţie care nu va fi niciodată aşa cum îţi doreşti, te împiedică să îţi deschizi inima spre alte persoane de sex opus.

În primul rând, puteţi avea intenţii diferite pentru care vreţi să faceţi sex. Intenţiile diferite, precum împăcarea în cazul tău şi răzbunarea în cazul lui, vă pot provoca răni adânci. Este important ca înainte de act să lămuriţi motivele pentru care vreţi să faceţi sex din nou.

Dacă amândoi vreţi doar sex şi atât, pregăteşte-te pentru dimineaţa următoare când el poate pleca fără să te mai caute vreodată. Eşti pregătită pentru aşa ceva? La polul opus, pentru ex-ul tău partida de sex poate însemna mai mult decât a însemnat pentru tine. N-ai vrea ca după experienţa sexuală să te acuze că i-ai frânt inima, din nou.

Chiar dacă la început aţi pornit cu aceleaşi intenţii, sexul după încheierea relaţiei vă poate provoca revelaţii sentimentale pe care nu le-aţi fi anticipat. E posibil ca partida de sex să vă facă să uitaţi care au fost motivele despărţirii. Sexul cu fostul iubit poate duce la împăcare, dar şi la o nouă despărţire.
 

 

Loading...

Citește și

 • Când devii prea dependent de relație s-ar putea să fii nefericit

  Nu vei reuşi să ajungi la adevarata fericire atâta timp cât eşti dependent/ă de partener/ă din toate punctele de vedere. Adevărul este că fericirea ta este responsabilitatea ta şi că de tine depinde să o gaseşti şi să o menţii.

 • Cel mai cunoscut motiv pentru care unele femei aleg tot timpul bărbatii nepotriviti

  Frica de singuratate este un fenomen tot mai des întâlnit în ultimii ani, mai ales în rândul femeilor. De frica singurătăţii, multe reprezentante ale sexului frumos aleg să se complacă în relaţii de care nu sunt mulţumite şi care nu le aduc fericirea, iar alteori îşi doresc să se cupleze cu bărbaţi care nu sunt suficient de buni pentru ele.

 • Fumatul poate avea efecte negative asupra vieţii intime

  Fumatul este unul dintre cele mai nocive obiceiuri, nu mai este un secret pentru nimeni. Însă nu mulţi sunt cei care conştientizează că fumatul poate avea efecte negative şi asupra vieţii sexuale. În special bărbaţii sunt vizaţi de acest avertisment! Aşadar, dacă fumezi, cel mai bun lucru pe care îl poţi face ca să-ţi îmbunătăţeşti viaţa intimă este să renunţi chiar acum.

 • Bărbaţii sunt mai dispuşi să facă dragoste dimineaţa

  Testosteronul este cel mai important hormon masculin, cu acţiune principală în dezvoltarea sistemului reproductiv al bărbatului, dar are un rol semnificativ pe multe alte planuri ale sanătăţii. Nivelul testosteronului fluctuează de-a lungul zilei. De obicei, este mai ridicat dimineaţa şi mai scăzut seara.