De ce unele femei evită sau refuză să le facă sex oral partenerilor de viaţă?

refuza.jpg

femei evită sau refuză facă sex oral partenerilor de viaţă
Unul dintre motivele pentru care femeile nu fac sex oral partenerilor îl constituie ideile preconcepute
foto: 123RF
Citeste tot despre: 

Cele mai multe cupluri se bucură în intimitate de sexul oral, însă există o categorie de persoane care evită sau refuză, la un moment dat, această practică. Unul dintre motive îl constituie ideile preconcepute, dar şi neplăcerile create de o igienă nesatisfăcătoare. Ne referim aici la spălarea organelor genitale, înaintea oricărui act sexual.

Este adevărat, cu toţii avem reţineri în intimitate, însă acestea se nasc de cele mai multe ori în urma unor experienţe nu prea plăcute. Există posibilitatea ca partenera să fi simţit că ceva nu mai este în regulă cu organul genital al iubitului, iar acest lucru să o determine să nu-i mai facă sex oral. Cât timp ea nu poate să treacă peste această situaţie, insistenţele partenerului nu fac decât să-i întărească acest refuz sau eventual, să-i accentueze sentimentul de vinovăţie sau de repulsie.

Pentru a transforma momentele intime din nou în placere, comunicarea joacă un rol extrem de important. Partenerii de cuplu trebuie să identifice eventualele neplăceri care i-au adus aici. Iar discuţia sinceră este singura soluţie.

 

Loading...

Citește și

 • atenti sex in apa cuplu

  De obicei, sexul în apă, câtă vreme este practicat acasă, în cadă sau la duş, nu afectează sănătatea. În anumite cazuri, este posibil ca patenerii să se aleagă cu iritaţii ca urmare a faptului că apa înlătură lichidele cu rol de lubrifiere din zonă. Însă cele mai multe neplăceri apar din pricina faptului că spaţiile sunt mici, incomode, iar partenerii pot să alunece şi să se rănească.

 • masuri refuz sex femei barbati

  Cei mai mulţi reprezentanţi ai sexului puternic se simt destul de vulnerabili când vine vorba de sex, aşa că dacă li se refuză o invitaţie la sex, pot fi foarte deprimaţi. Din acest motiv, este indicat să nu refuzi propunerile sexuale ale partenerului tău. Dacă o faci prea des, s-ar putea ca el să nu mai încerce niciodată să iniţieze o partidă de amor.

 • sex in timpul menstruatie avantaje

  Pentru cuplurile trainice în care nimic nu mai este un secret, sexul în timpul menstruaţiei este un subiect interesant de pus în practică. Cheia reuşitei unei astfel de experienţe, este ca amândoi să fiţi relaxaţi, să acceptaţi curioşi ideea şi să puteţi să vă bucuraţi unul de celălalt fără să vă gândiţi la aspecte negative.

 • neglijarea partenerului in cuplu sex

  Legătura solidă, între două persoane care au sentimente una faţă de cealaltă, nu este deloc uşor de întreţinut, ci, dimpotrivă este nevoie de multă implicare, atenţie şi interes, pentru ca lucrurile să se desfăşoare cât mai bine şi pentru ca acea conexiune să reziste în timp.