De ce părinții nu ar trebui niciodată să se bage în relațiile copiilor

mama.jpg

De ce părinții nu ar trebui niciodată să se bage în relațiile copiilor
Părinții nu ar trebui niciodată să se bage în relațiile copiilor
foto: 123RF
Citeste tot despre: 

Părinții nu ar trebui niciodată să se bage în relațiile copiilor, fiecare trebuie să fie răspunzător pentru propria căsnicie și atât.

Foarte multe cupluri au probleme în interior, deoarece partenerii se lasă afectaţi de cele exterioare. Cel mai bun caz este cearta din cauza părinţilor, a rudelor care îşi bagă nasul în relaţia voastră. Comentariile ironice ale mamei la adresa partenerului, nemulţumirile tatălui sau criticile bunicilor pot ajunge să vă împovăreze şi astfel să începeţi să vă doriţi ceea ce este mai bine pentru familie, şi nu pentru voi. Împlicit, vor apărea probleme care poate nici nu sunt ale voastre, dar le trataţi ca atare.

Nu lăsaţi pe nimeni să se amestece în relaţia voastră. Tu poate îi iubeşti un defect pe care părinţii îl detestă. Continuă să-l iubeşti şi poartă o discuţie cu membrii familiei. Cu siguranţă, ei îţi vor binele, însă prin prisma trăirilor şi gândurilor lor. Doar tu eşti singura persoană care ştie ce este mai bine pentru tine, aşa că nu te lăsa influenţată de absolut nimeni.

 

 

Loading...

Citește și

 • Pentru a avea o relație solidă ambii parteneri trebuie să se accepte așa cum sunt

  Nu există relaţie perfectă, fără niciun fel de nemulţumiri, însă există o graniţă fină între criticile constructive şi cele distructive, repetate constant, fără a avea fundament. Dincolo de daunele emoţionale şi psihice care apar la persoana criticată constant, acest “obicei prost” poate duce la destrămarea relaţiei de cuplu.

 • Nemulţumirile dintre parteneri se reflectă şi în calitatea vieţii sexuale

  La începutul relației, aproape cu toții trăim o perioadă extrem de romantică, dar flacăra pasiunii se mai stinge pe parcurs, pe măsură ce în cuplu intervine rutina, iar cei doi parteneri se obișnuiesc unul cu celălalt.

 • Nevoia de a fi într-o relație cu orice preţ poate duce la scăderea stimei de sine

  Stima de sine scăzuta este caraterizată de o percepţie generală despre tine că nu eşti ceea ce îti doreşti sau ce ar trebui şi te simţi inferior sau inadecvat. Efectele acesteia nu sunt de neglijat şi îşi pot pune amprenta semnificativ în viaţa ta.

 • Merită să stăm într-o relaţie fără iubire

  Din păcate, există foarte multe relaţii de cuplu în care partenerii nu se mai iubesc, dar totuşi rămân împreună. Aceste persoane nu mai sunt fericite și ajung să nu-și mai trăiască viața așa cum şi-ar dori cu adevărat. În loc să ne întrebăm dacă merită să stăm în acest tip de relație, ar fi mai bine să ne întrebăm dacă o facem din conveniență.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1