De ce mimează femeile orgasmul? Trebuie să gâdile orgoliul bărbatului în timpul sexului

mimat.jpg

De ce mimează femeile orgasmul
Femeile consideră că ar răni orgoliul bărbatului dacă nu ar finaliza
foto: shutterstock

Femeile consideră că ar răni orgoliul bărbatului dacă nu ar finaliza. Prin urmare, în loc să se concentreze pe propria plăcere în timpul sexului, se întreabă dacă vor fi capabile să își satisfacă partenerul, oferindu-i „răspunsul” potrivit. Prin urmare, mimăm „ca să nu se supere”.

Celor mai multe femei le pasă mai mult de plăcerea bărbatului decât de a lor. În special fameile tinere, la începutul descoperirii propriei sexualități și a vieții sexuale mărturisesc acest lucru. Pe de altă parte, și femeile în relații stabile, în mare parte repetă același scenariu. Plăcerea bărbatului este mai importantă. Orgoliul lui.

Acest lucru le inhibă propriile dorințe și acțiunile pe care le pot face pentru a-și stimula propriul orgasm. Mai ales dacă asta ar implica masturbarea. Pentru că, nu-i așa, ce ne facem cu orgoliul bărbatului? Problema este că multe astfel de convingeri sunt greșite și nu pot fi rezolvate fără o comunicare sănătoasă și deschisă între doi parteneri.

Iar femeile vor continua să mimeze orgasmul atât pentru a-și satisface partenerul, cât și pentru a se asigura că păstrează relația în care se află. Ori, nu este mai simplu, măcar ocazional, să ajungă să și aibă orgasm?

 

Loading...
 
 

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1