De ce femeile nu trebuie să mimeze orgasmul

mimat.jpg

femeile nu trebuie să mimeze orgasmul
O dată ce vei face o obișnuință din a mima orgasmul nu te vei mai putea opri atât de ușor
foto:123RF

Mimarea orgasmului este o practică des întâlnită în rândul reprezentantelor sexului frumos. Aceasta este soluţia la care recurg mai ales atunci când simt că nu există şansa de a atinge extazul. Chiar dacă este destul de greu să fii onestă şi să-i spui partenerului că nu poţi ajunge la climax, totuşi sinceritatea este soluţia ideală. Iată un motiv pentru care femeile nu trebuie să mimeze orgasmul.

Va deveni o obișnuință

Să spunem că nu este atât de grav dacă ai făcut-o la un moment dat din plictiseală sau din dorința de a nu-i răni orgoliul partenerului de viață. Însă o dată ce vei face o obișnuință din a mima orgasmul nu te vei mai putea opri atât de ușor. Iar un astfel de comportament va duce în timp la apariția unor frustrări și la o viață sexuală nesatisfăcătoare. În intimitate, femeia trebuie să fie naturală și lipsită de prejudecăți

Loading...
 
 

Citește și

 • femei determină să fie infidele

  Nu există scuze pentru infidelitate, dar există explicaţii, motive care pot arăta de ce o persoană a ajuns să aibă o relaţie extraconjugală.

 • consum grasimi saturate sex

  Dacă viaţa ta sexuală nu mai este ca la început, trebuie să ştii că şi alimentaţia ar putea influenţa acest lucru. Consumul de grăsimi poate afecta serios activitatea intimă a fiecaruia dintre noi.

 • Sfaturi pentru a face un barbat fericit în dormitor

  Partenera ideală trebuie să aibă mai multe calităţi printre care să fie şi o amantă bună în pat. Acest aspect este foarte important mai ales dacă vreţi să aveţi tot timpul iubiţii fericiţi şi satisfăcuţi din punct de vedere sexual.

 • calitati fizice admira femeia barbat

  Fiecare femeie îşi conturează imaginea fizică a barbatului ideal. Iar dacă te-ai întrebat vreodată ce părți ale corpului unui bărbat sunt atrăgătoare pentru reprezentantele sexului frumos, ai ocazia să afli răspunsul în articolul de mai jos. Umerii bine definiţi, mâinile îngrijite şi nu în ultimul rând abdomenul plat le incită foarte tare pe femei.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1