De ce este benefic ca partenerii să-și împărtășească așa-numitele fantezii erotice

fantezi.jpg

De ce este benefic ca partenerii să-și împărtășească așa-numitele fantezii erotice
Specialiştii în materie de sex consideră că este benefic, într-o relație, ca partenerii să-și împărtășească așa-numitele fantezii erotice
foto: 123RF
Citeste tot despre: 

Specialiştii în materie de sex consideră că este benefic, într-o relație, ca partenerii să-și împărtășească așa-numitele fantezii erotice. Acest demers nu este neapărat necesar când cei doi au început de curând să întrețină relații sexuale, dar va fi cu atât mai util pe măsură ce relația evoluează, iar aceștia își doresc să se simtă mereu bine împreună.

Când un bărbat ne iubește, el va fi gata nu numai să ne împărtășească diverse gânduri pe care le are cu privire la experiența erotică propriu-zisă, ci este dornic și să ne asculte. În plus, pentru ca relația noastră să fie cât mai împlinită și din acest punct de vedere, este ideal ca amândoi să puteți povesti ce vă trece prin minte. Pentru a vă fi mai ușor, puteți porni de la un eveniment anterior, care a fost pe placul amândurora, urmând să vă hotărâți dacă nu cumva ați putea îmbunătăți ceva pentru ca totul să fie desăvârșit.

Trebuie să fiţi sinceri, romantici, creativi, sensibili, să vă lăsați libertatea de a vă spune punctul de vedere și de a vă decide apoi cum va fi bine să procedați pe viitor. Dacă veți reuși să fiți așa, veți vedea că relația voastră va deveni mai solidă, mai frumoasă și vă va ajuta să vă simțiți cu adevărat împliniți.

Loading...

Citește și

 • O bună comunicare poate salva aproape orice căsnicie de la dezastru

  Cei mai mulți oameni sunt entuziasmați de gândul căsătoriei. Se simt inundați de speranță, visuri, așteptări pozitive în legătură cu viitorul lor. În timpul etapei de început a unui mariaj, cunoscută ca „etapa lunii de miere”, e greu să-ți dai seama că „fericiți până la adânci bătrâneți” nu se întâmplă de la sine, ci presupune mult efort de ambele părți.

 • Sfântul Valentin sărbătoarea îndrăgostiţilor

  Sfântul Valentin, 14 februarie, este cunoscut ca o sărbătoare a îndrăgostiţilor în care aceştia îşi oferă daruri. Poţi să pui la cale numeroase alte surprize pentru a-ţi impresiona partenerul de viaţă. Nu trebuie să cheltuieşti foarte mult, de Ziua Îndrăgostiţilor, mai important este să găseşti ideea potrivită şi să fii creativ, Iată câteva idei pentru inspiraţie pe care le poţi încerca de Sfântul Valentin 2020!

 • Modalitatea prin care îţi poţi salva viaţa sexuală după infidelitate

  Un act de infidelitate îţi poate da peste cap viaţa sexuală, dar dacă renunţi la sex, nu faci decât să îţi slăbeşti şi mai mult legătura cu persoana iubită. Implică-te și fă eforturi să îți refaci viața sexuală şi relaţia, dar nu te teme să faci totul în ritmul propriu. Poate că nu e uşor să ai din nou încredere în partenerul tău în dormitor, dar făcând paşi mici în direcţia corectă şi comunicând cât mai mult, vă puteţi ajuta relaţia să revină pe calea cea bună.

 • Ce e nevoie să învăţăm pentru a putea fi fericiţi într-o relaţie

  Multe dintre probleme sociale sau de cuplu apar atunci când credem cu tărie că avem puterea să citim gândurile celor din jur și astfel începem să facem presupuneri nefondate. Acesta este motivul pentru care începem să ne umplem mintea cu bănuieli și false credințe despre partenerul de viață, iar întreg procesul generează sentimente de stres și nesiguranță.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1