De ce e bine să facem sex regulat şi cât de des trebuie să se întâmple

viata_sexuala.jpg

ce fantezii au barbatii dupa 5 ani de relatie
Sexul cu o prostituată este în topul fanteziilor celor mai mulţi bărbaţi
foto: 123RF

Atunci când vreţi să fiţi în formă şi să aveţi o stare de fericire tot timpul faceţi dragoste în mod constant. Totuşi, de ce e bine să facem sex regulat? Beneficiile pot fi nenumărate şi nu ţin doar de activitatea fizică, ci şi de trăirea emoţională.

Activitatea sexuală are un rol foarte important în viaţa noastră. Deşi de foarte multe ori îl tratăm ca pe o distracţie, sexul este mai mult de atât. De ce e bine să facem sex? Specialiştii susţin că o viaţă sexuală împlinită este cheia către sănătatea mentală, emoţională şi fizică.

De ce e bine să facem sex regulat: Ne întinereşte

Specialiştii în domeniu au ajuns la concluzia că cei care au o viaţă sexuală regulată şi satisfăcătoare arată mult mai tineri deorece sexul stimulează producerea de colagen care împiedică formarea ridurilor. Avantajele sexului frecvent sunt multe şi potrivit unor studii, sexul făcut de cel puţin patru ori pe săptămână te întinereşte cu aproape 12 ani. De ce e bine să facem sex regulat? Cei care fac amor de 2 sau 3 ori pe săptămână arată mai tineri cu şapte ani decât cei care nu prea au activitate sexuală.

De ce e bine să facem sex regulat: E un bun antidepresiv

Sexul îţi dă o stare de bine, te relaxează şi este considerat cel mai bun antidepresiv. Pe lângă plăcerea fizică, partidele de sex frecvente au nişte beneficii incredibile asupra sănătăţii. O viaţă sexuală regulată reprezintă cea mai eficientă modalitate în lupta cu anxietatea şi depresia datorită hormonilor eliberaţi în timpul sexului, dar şi după orgasm.

De ce e bine să facem sex regulat: Ne face fericiţi

Se spune că pe primul loc în topul activităţilor care îi face fericiţi pe oameni este sexul. De ce e bine să facem sex? După o partidă de amor, o femeie se va simţi frumoasă, dorită, îndrăgostită şi apreciată. Acest lucru este valabil şi în cazul bărbaţilor, după un act sexual satisfăcător se vor simţi mai încrezători în propria persoană.

De ce e bine să facem sex regulat: Pielea devine mai elastică

Sexul făcut în mod frecvent aduce foarte multe avantaje pielii. După cum se ştie, în timpul partidelor de sex este stimulată producerea de colagen ceea ce face ca pielea să fie mult mai strălucitoare, suplă şi elastică. Inclusiv transpiraţia din timpul sexului curăţă porii mult mai bine decât orice produs cosmetic.

De ce e bine să facem sex regulat: Menţine relaţia de cuplu vie

Cu toţii ar trebui să ştim că dragostea şi sexul trebuie întreţinute. O viaţă sexuală regulată şi satisfăcătoare va păstra dorinţa vie faţă de partener. Cu cât vă veţi dori mai mult unul pe altul, cu atât mai mari sunt şansele să rămâneţi împreună. În acest fel aţi aflat răspunsul la întrebarea, de ce e bine să facem sex regulat?

Gaseste-ti jumatatea pe primalove

loading...
Loading...

Citește și

  • sfaturi despre cum sa cuceresti o femeie

    Oricare bărbat trebuie să înţeleagă că seducerea unei femei este o artă pentru care ai nevoie să fi puţin înzestrat. Click! îţi oferă 7 sfaturi despre cum să cucereşti o femeie pe care o doreşti lângă tine mai mult timp.

  • semne ca isi doreste sa faca sex

    Nu toate femeile sunt rușinoase atunci când le pică un bărbat cu tronc și vor să facă dragoste cu el. Ba din contră, fac tot felul de gesturi prin care să-i dea de înțeles acest lucru. Iată câteva semne că își dorește să facă sex cu tine!

  • greseli care iti pot ruina viata sexuala

    Fără să-ţi dai seama, eşti predispusă la greșeli care îți pot ruina viața sexuală și care nu sunt permise sub nici o formă în intimitate. Dacă ţii la bărbatul de lângă tine, trebuie să eviţi să critici abilitățile sexuale ale partenerului, lipsa interesului și a implicarii acestuia în pat.

  • Datorită faptului că sexul este unul dintre cele mai importante lucruri în cuplu, este bine de ştiut ce fel să reuşim să ne bucurăm din plin de acele momente.