De ce cuplurile fac sex din ce în ce mai rar? Măsuri pe care le pot lua

sex_rar.jpg

se rar cupluri masuri
Cu foarte multe obligaţii pe cap, partenerii de cuplu neglijează complet viaţa intimă
foto: 123RF
Citeste tot despre: 

Cuplurile, mai ales cele căsătorite, riscă de cele mai multe ori să se împotmolească în rutina zilnică a serviciului şi a treburilor casnice, încât neglijează complet activitatea intimă.

Cu foarte multe obligaţii pe cap, partenerii uită că sexul ar trebui să fie printre primele priorităţi şi nu undeva, uitat la coada clasamentului. Puţini oameni conştientizează că un mariaj fără o viaţă sexuală satisfăcătoare va duce cel mai probabil la divorţ.

Învăţaţi să fiţi sinceri unul cu celălalt, comunicaţi şi exprimaţi-vă dorinţele sexuale. Viaţa reală nu seamănă cu cea din filme, unde totul este minunat şi patenerii de cuplu par să se ghicească din priviri. Nu există o reţetă pentru o viaţă sexuală perfectă, nimic nu este perfect, însă cu siguranţă poate fi aproape perfect, dacă ai răbdare să asculţi dorinţele celui de lângă tine şi invers.

Vorbiţi despre ceea ce vă excită şi despre ceea ce  nu vă place, pe un ton cât se poate de calm, dar şi incitant, pentru a avea o experienţă sexuală extrem de plăcută, fără reacţii negative şi sentimente rănite.

 

Loading...

Citește și

 • alimente afrodisiace

  Chiar dacă activitatea intimă reprezintă o parte importantă în viaţa oricărui cuplu totuşi, când o relaţie, care se vrea a fi serioasă, ajunge să fie bazată doar pe sex sunt şanse ca viitorul ei să nu mai existe.

 • preferintele sexuale ale femeilor

  Preferinţele sexuale ale femeilor variază, de la cele mai romantice, la cele mai pasionale. Unele preferă tandreţea şi atingerile subtile, iar altele iau foc atunci când partenerul preia controlul în dormitor. În articolul de mai jos descoperiţi alte câteva lucruri pe care reprezentantele sexului frumos şi-ar dori ca bărbaţii să le facă mai des în pat.

 • tipuri de penis

  Penisul este organul cu care reprezrentanţii sexului frumos se mândresc, pentru că acesta este, în viziunea lor dovada masculinităţii. Poate avea diverse forme şi dimensiuni în funcţie de cât de darnică a fost Mama Natură. Iată câteva dintre cele mai cunoscute tipuri de penis pe care le poţi întâlni şi ce poate să facă fiecare.

 • teama de angajament starneste probleme relatie

  Când spui "teama de angajament" probabil te gândeşti imediat că este o problemă specifică bărbaţilor. Într-o oarecare măsură este adevărat, există mai mulţi bărbaţi care se simt intimidaţi de perspectiva unei relaţii de lungă durată, însă nici femeile nu sunt scutite de astfel de gânduri.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1