De ce cu unii bărbaţi ne simţim mai bine în pat şi cu alţii nu?

bine.jpg

De ce cu unii bărbaţi ne simţim mai bine în pat şi cu alţii nu
Ajungem să ne simțim mai bine și să ne dezlănțuim cu unii dintre partenerii noștri în funcție de cât de în siguranță ne simțim în prezența lor
foto: 123RF

Sexualitatea nu este un câmp de luptă în care trebuie să existe câștigători și învinși. Într-adevăr, unii vor să arate că sunt la înălțime, că sunt parteneri sexuali grozavi. Însă nu trebuie să dovedim nimic atunci când suntem în momentele cele mai intime.

E doar un loc în care ar trebui să fim noi înșine, să ne înfățișăm celuilalt așa cum suntem, nu să încercăm să dovedim anumite performanțe sau să încercăm să fim cine nu suntem, deoarece această încercare ne va secătui de energie.

Ajungem să ne simțim mai bine și să ne dezlănțuim cu unii dintre partenerii noștri în funcție de cât de în siguranță ne simțim în prezența lor și, mai ales, atunci când știm că nu vom fi judecați și criticați pentru preferințele noastre.

De cele mai multe ori, numai ideea unei posibile respingeri a cererii noastre ne inhibă și ne determină să închidem aceste dorințe adânc, în mintea noastră, pentru mult timp.

Loading...
 
 

Citește și

 • Situații care deseori survin după sex şi pot fi foarte alarmante

  Din momentul în care devenim active din punct de vedere sexual, nu este neobișnuit să experimentăm anumite senzații și probleme imediat după ce facem dragoste. Se întâmplă ca după sex, multe femei să resimtă o senzație de usturime sau de mâncărime în timpul urinării. Dorința de a descoperi motivul acestui simptom este unul dintre principalele motive ale vizitelor la ginecolog.

 • Ce înseamnă a fi compatibil sexual

  A fi compatibili sexual înseamnă să avem atitudini identice în ceea ce priveşte sexul: să ne putem împărtăşi, fără jenă, fanteziile sexuale, să ne dezvoltăm sexualitatea prin celălalt, să ne simţim “compleţi”, împliniţi prin partenerul nostru, să ne explorăm şi rafinăm simţurile, să ne afişăm nuditatea fără reţineri.

 • Comunicarea intimă joacă un rol hotărâtor în buna funcţionare a unei relaţii

  Comunicarea intimă joacă un rol hotărâtor în buna funcţionare a unei relaţii. Ea sudează un cuplu şi îi ajută pe cei doi parteneri să îşi cunoască nevoile, dorinţele, plăcerile.

 • Ce le atrage cel mai mult pe femei la un bărbat

  Mai toţi reprezentanţii sexului puternic cred că femeile sunt atrase în mod deosebit de bărbaţii care arată bine şi care au buzunarele doldora de bani. Ei bine, lucrurile nu stau întotdeauna chiar aşa.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1