De ce atracţia sexuală nu e suficientă pentru o relaţie de cuplu

dragoste.jpg

atracţia sexuala suficienta relaţie de cuplu
Atracţia sexuală nu este suficientă pentru a forma un cuplu de lungă durată
foto: 123RF

Când vorbeşti despre o relaţie bazată pe o dragoste oarbă, vorbeşti de fapt despre o relaţie în care lucrurile nu stau chiar aşa cum ar trebui. Există cazuri şi cazuri, însă de cele mai multe ori este vorba de alegerea greşită a partenerului, din cauza diferenţei de pregătire profesională, intelect, statut financiar, dar mai ales a nepotrivirii de caracter sau comportament.

Lăsând la o parte orice considerente fizice, există şi relaţii eşuate deoarece sunt bazate mai mult pe atracţia sexuală. Sunt relaţii care nu funcţionează mai mult de câteva luni sau mai mult de o noapte, în unele cazuri. Acest lucru iese la iveală atunci când atracţia fizică nu mai există. De aceea, atracţia sexuală nu este suficientă pentru a forma un cuplu de lungă durată.

Şi iată de ce bărbaţii, cât şi femeile se dovedesc a fi la un moment dat atraşi nu doar de ceea ce se vede la exterior ci şi de ceea ce se simte după o cunoaştere mai profundă: intelect, mod de gândire, cultură generală, simţ al umorului.

Loading...

Citește și

 • Lucruri pot întampla dacă nu dormi suficient

  Femeile, dar şi bărbaţii, care nu dorm suficient au o dorinţă sexuală scăzută şi nu au destulă energie pentru a se mai bucura de plăcerile vieţii în cuplu.

 • menţineti pasiunea relaţie

  Legătura solidă, între două persoane care au sentimente una faţă de cealaltă, nu este deloc uşor de întreţinut, ci, dimpotrivă este nevoie de multă implicare, atenţie şi interes, pentru ca lucrurile să se desfăşoare cât mai bine şi pentru ca acea conexiune să reziste în timp.

 • Beneficiile masturbarii sanatatii efecte neasteptate

  Foarte multe mituri circulă şi în ziua de astăzi despre masturbare. Este încă un subiect cu care nu ne simţim deloc confortabil şi pe care îl discutăm, dacă avem curaj, cu voce joasă şi ruşinaţi. Cu toate acestea studiile medicale încearcă să ne convingă că nu este cel mai rău lucru de pe lume, ba dimpotrivă.

 • Afrodisiacele transforma o noapte banală plina pasiune

  Dorința sexuală intensă și pasiunea sunt ingredientele de care ai nevoie în așternuturi. Din păcate, nu întotdeauna partenerii se pot bucura de ele, dar vestea bună este că există stimulente care asigură momente fierbinți în dormitor. În articolul de mai jos, aflaţi care sunt afrodisiacele care merită consumate pentru a vă bucura de partide de sex de neuitat.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1