De aici îţi iei nevastă cu telecomandă

16-peglob-foto1-5col-140-afp-1.jpg

Soţiile robotizate execută la comandă un întreg set de mişcări lascive
Fotografii: Guliver/Gettyimages/EPA

Nebunie maximă la Hong Kong! Mii de bărbaţi din toată Asia au venit la centrul expoziţional pentru a vedea, pipăi şi mirosi ultimele invenţii în materie de păpuşi sexuale. Preţurile jucăriilor pentru adulţi pleacă de la 6.000 de dolari şi pot ajunge la 100.000 de dolari.

Costă cât o maşină, iar „revizia” este exorbitantă! Cu toate astea, în Japonia se vând anual peste 2.000 de roboţele sexuale de diferite dimensiuni, texturi şi cu opţiuni cibernetice variate. Drept dovadă, mii de bărbaţi au luat cu asalt Asian Adult Expo din Hong Kong, unii dintre ei venind inclusiv cu iubitele sau soţiile. Şi nu au plecat cu mâna goală, pentru că „nevestele cu telecomandă” sunt la mare căutare. Producătorii le oferea piese de schimb: de la guri, expresii faciale, membre, până la capete şi sisteme audio ce pot fi montate la încheieturi. Cel mai mare salon de jucării sexuale le permite asiaticilor cu dare de mână să realizeze clone cibernetice ale iubitelor sau nevestelor.

16_peglob_foto2-85-50-afp-2.jpg

Păpuşile vin cu mai multe piese de schimb

În funcţie de cât sunt dispuşi să investească, roboţelul poate fi dotat cu o inteligenţă artificială capabilă să interacţioneze şi să memoreze obiceiurile bărbatului care le foloseşte. Majoritatea păpuşilor se conectează prin Bluetooth la telefoanele utilizatorilor şi se încălzesc, se lubrifiază şi emit sunete când acesta ajunge acasă. 

16-peglob-foto3-85-50-afp-3.jpg

Cei interesaţi, vin cu iubitele şi pipăie exponatele

Pe lista ofertelor de la Târgul Sexului menţionăm câteva păpuşi zombie, jumătăţi de femei ce pot fi ancorate în pereţi şi „capetele inteligente” care sunt capabile să reproducă peste 20 de expresii faciale. Avantajul utilizatorului este că la un singur corp poate ataşa nenumărate variante de capete, atunci când se plictiseşte de unul.

Loading...