Dacă îţi doreşti o viaţă sexuală bună, trebuie să-ţi faci timp pentru ea

sx.jpg

Dacă îţi doreşti o viaţă sexuală bună trebuie să-ţi faci timp pentru ea
Dacă îţi doreşti o viaţă sexuală satisfăcătoare, trebuie să–ţi faci timp şi pentru ea
foto: 123RF

Îmbunătăţirea vieţii intime de cuplu pare a fi un ideal aproape imposibil de atins în cazul în care timpul şi-a pus amprenta şi lucrurile s-au răcit aproape de tot în dormitor. Reaprinderea acelei scântei care face ca actul sexual să fie perfect poate deveni însă un vis împlinit mai uşor decât ţi-ai fi închipui vreodată, bineînţeles dacă îţi faci timp pentru sex.

Fără să vrem, problemele de zi cu zi se răsfrâng şi asupra laturii sexuale a unei relaţii. Avem atâtea probleme de rezolvat încât cu greu mai găsim timp pentru romantisme. Un lucru este însă cert: dacă îţi doreşti o viaţă sexuală satisfăcătoare, trebuie să–ţi faci timp şi pentru ea. Şi această sarcină cade în primul rând în grija voastră, a celor doi iubiţi care formaţi cuplul.

Cu alte cuvintei, nu mai staţi pe gânduri, făceţi-o pur şi simplu atunci când simţiţi nevoia. E foarte uşor să uiţi cât de bine e să faci sex atunci când îţi ocupi timpul gândindu-te la problemele de zi cu zi şi încercând să le rezolvi. Lasă totul deoparte pentru că stresul este cel mai mare inamic al sexului şi măcar pentru câteva clipe pe săptămână, dedică-te cu totul acestei activităţi atât de plăcute şi relaxante.

 

Loading...
 
 

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1