Dacă ai suferit din dragoste, nu înseamnă că acest lucru se va întâmpla mereu. Nicio relaţie nu este la fel

nu.jpg

Dacă ai suferit din dragoste, nu înseamnă că acest lucru se va întâmpla mereu
Nu trebuie să compari experienţele trecute cu ceea ce ai în momentul de faţă şi nu trebuie nici să îţi negi dreptul la fericire
foto: 123RF

Foarte multe femei aleg să renunţe la fericire din premise greşite. De multe ori, de vină este teama că bărbatul din faţa lor nu este potrivit pentru ele. Ce trebuie să înţelegi este că bărbaţii sunt foarte diferiţi, iar dacă ai suferit în trecut, nu înseamnă că vei suferi şi acum. Nimic nu poate fi mai neplăcut pentru iubitul tău decât să trăiască cu impresia că niciodată nu va fi suficient de bun pentru tine. Nu trebuie să compari experienţele trecute cu ceea ce ai în momentul de faţă şi nu trebuie nici să îţi negi dreptul la fericire.

Iubirea nu are un şablon, nicio relaţie nu este la fel, iar tu trebuie să începi să înţelegi asta. Dacă ai suferit din dragoste, nu înseamnă că acest lucru se va întâmpla mereu. Nu căuta în iubitul tău actual calităţile pe care le avea fostul, pentru că acest lucru nu te va ajuta să te simţi mai bine.

Fiecare îşi dovedeşte iubirea în felul său, trebuie doar să îi acorzi o şansă persoanei din faţa ta. Încearcă să apreciezi gesturile pe care le face şi acceptă că fiecare persoană este diferită. Nu este greu să iubeşti pe cineva şi nici să îţi manifeşti iubirea, totul ţine doar de modul de gândire şi de ceea ce alegi în viaţă: să fii fericită sau să rămâi prinsă mereu în trecut.

 

 

 

 

Loading...

Citește și

 • Nici în psihologie nu tot ce zboară se mănâncă - nici măcar ideile bine împământenite! Deci, când vine vorba de amor, carieră sau familie, nu toate femeile sunt de pe Venus, aşa cum nu toţi bărbaţii sunt de pe Marte.

 • simptomele celor mai frecvente boli cu transmitere sexuala

  Bolile cu transmitere sexuală, din păcate, nu prezintă întotdeauna simptome, motiv pentru care controalele medicale regulate trebuie făcute la cel mai mic semn de îngrijorare. Cu cât sunt descoperite mai din timp, cu atât cresc şansele ca acestea să poată fi tratate cu succes.

 • A nu face nimic pentru relaţia pe care o aveţi înseamnă delăsare

  Se spune că monotonia ucide orice relaţie, indiferent cât de pasională a fost la început! Specialiştii au o altă părere. Ei cred că nu atât rutina, cât delăsarea este cea care degradează o relaţie. Dacă la început fiecare om încearcă să-şi impresioneze partenerul, pe parcurs începe să creadă că i se cuvine să aibă acea persoană alături şi devine neglijent.

 • Motivul pentru care bărbaţii aleg să îşi înşele partenera

  Există o convingere unanim acceptată că bărbaţii sunt mai infideli decât femeile. Şi chiar dacă multe femei calcă strâmb, statisticile arată că bărbaţii sunt mai predispusi să înşele. De la îndreptarea atenției spre altceva până la înșelat mai e doar un singur pas. Bărbații au nevoie de răspunsuri, tocmai de aceea aleg să își înșele partenera cu alte femei care fie îi consideră cei mai buni, fie le întăresc ideea că pot avea pe cine doresc. Pe de altă parte, femeile își trădează partenerii din frustrare și din dorința de a simți, din nou, fiorii pasiunii.