Cum văd bărbaţii femeia perfectă?

drag.jpg

Cum vad barbaţii femeia perfecta
Femeia modernă şi intependentă nu trebuie să aştepte ca iubitul să însemne întreaga ei existenţă
foto: 123RF

Multe reprezentante ale sexului frumos consideră că bărbaţii îşi doresc o “păpuşă” care să îi facă să se simtă puternici şi destepti. Insă domnii vor femei care să îi inspire, care să aibă propriul scop în viaţa, nu doar acela de a fi într-o relaţie.

Asta înseamnă că eşti pe picioarele tale şi te bucuri din plin de fiecare zi: ai un loc de muncă, acorzi atenţie stilului personal şi nu te neglijezi niciodată.

În plus, trebuie să ai activităţi în care te implicit şi care îţi fac plăcere, lucruri care te definesc şi de care te ocupi, fie că este vorba de ieşirea săptămânală cu prietenele sau de un hobby.

Bărbaţii îşi doresc o femeie care să se bucure în primul rând de ea însăşi, să ştie să aprecieze lucrurile mărunte şi să savureze cu aceeaşi intensitate o plimbare în parc, cât şi un concert aşteptat de multă vreme.

Femeia modernă şi independentă nu trebuie să aştepte ca iubitul să însemne întreaga ei existenţă. Cu alte cuvinte, nu trebuie să aşteptaţi un bărbat ca să începeţi cu adevărat să trăiţi.

 

Loading...

Citește și

 • Motivul barbat retrage relație abia inceputa

  Cele mai multe femei, în momentul în care întâlnesc un bărbat pe gustul lor, se entuziasmează foarte tare şi se comportă ca atare, dându-i acestuia foarte multă atenţie. Astfel, ele nu ezită să îl caute destul de des, prin sms-uri, telefoane sau pe tot felul de site-uri de socializare.

 • relaţie barbat mai în varsta înţelegatoare capitolul sex

  Se spune că în momentul în care te îndrăgosteşti, diferenţa de vârstă nu mai contează. Totuşi, relaţia cu un bărbat trecut bine de prima tirereţe poate aduce şi surprize neplăcute, pe care trebuie să fii pregătită să le întâmpini.

 • Ce trebuie să spui ca să cucereşti o femeie

  Pentru a-i spune lucrurile potrivite femeii pe care vrei să o cucereşti, ar trebui să o cunoşti destul de bine, ca să nu o dai în bară. Sunt, totuşi, câteva direcţii care nu dau greş cu nicio reprezentantă a sexului frumos.

 • are sunt importante doua aspecte vieţii sexuale

  Cele mai importante două aspecte ale vieţii sexuale sunt încrederea în tine şi curajul. Sunteţi doar voi doi în centrul universului, vă iubiţi şi vreţi să vă simţiţi bine. În niciun caz să nu-ţi treacă prin minte gânduri privind felul în care arăţi. Datorită stării de excitaţie bărbaţii nu observă colăceii sau celulita. Şi chiar dacă ţi-ar vedea aceste defecte, probabil că oricum nu ar fi deranjat.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1