Cum te masturbezi la serviciu de față cu toți colegii

foto_123rf_87301058_l.jpg

masturbare, serviciu, vibrator, femeie, colegi
Te poți satisface și la serviciu cu ajutorul unui minuscul vibrator
Foto:123RF
Citeste tot despre: 

Te afli la birou în fața calculatorului și îți faci treaba la serviciu ca în oricare altă zi. Doar că de data asta te simți în al nouălea cer. În chiloței ai un mic vibrator, cate te satisface de minune.

Magazinele erotice abundă de vibratoare, unele mai intersante ca altele. Și unde mai pui că există unele pe care le poți folosi la serviciu.

Din această gamă face parte Jive de la We-Vibe. Acesta oferă plăceri ascunse și este proictat pentru a fi introdus în vagin și purtat discret sub haine.

foto1.jpg

masturbare, serviciu, vibrator, femeie, colegi
Jive oferă plăceri ascunse
”Este confortabil în orice poziție”, ne asigură producătorii, care explică faptul că vibrațiile lui pot fi controlate de pe telefon, indiferent unde vă aflați, cu aplicația We-Connect. Și partenerul vă poate face o surprisă, pentru că și el îl poate controla de la distanțe lungi.

Are zece moduri de vibrație și pot fi create și alte vibrații personalizate, 92 mm, este confecționat din silicon, este rezistent la apă și poate fi folosit timp de două ore, după care se reîncarcă 90 de minute. Prețul lui este de 499 de lei.

foto_2_crescendo_92515.jpg

masturbare, serviciu, vibrator, femeie, colegi
Crescendo este primul vibrator cu 6 motoare din lume
Vibratorul cu 6 motoare

O altă jucărie erotică abia ieșită pe piață este Crescendo de la MysteryVibe și este primul vibrator inteligent cu șase motoare puternice din lume.

Vibrația lui este țintită cu punctul-g / perineu plus stimulare clitorală sau toate în același timp. Are o lungime de 21,6 cm și un diametru de 3,81 cm.

Se reîncarcă fără fir timp de o oră, are 12 moduri de vibrații și 16 setări de putere presetate. Costă 649 de lei.

foto_3_ouvibrator-4.jpg

masturbare, serviciu, vibrator, femeie, colegi
Oul vibrator poate fi manevrat și de la distanță
Vibratorul ou

O altă fiță în materie de plăcere este vibratorul ou. Este mic, are forma ovală și este conceput pentru a stimula clitorisul și zonele erogene. Telecomanda wireless funcționează și de la o distanță de 36 m, iar vibrațiile pot fi alese cu o simplă înclinare a mâinii. Lelo Lyla 2 este din silicon, rezistent la apă și are o greutate de 36 g. Se poate reîncărca, iar prețul ajunge la 639 de lei. 

foto_4_miamaxx.png

masturbare, serviciu, vibrator, femeie, colegi
MiaMaxx te penetrează ca un bărbat
Imită mișcarea bărbatului

MiaMaxx a fost inventat pentru femeile singure care tânjesc după atingerea unui bărbat. Este singurul vibrator care imită mișcarea și forța unui partener.

Are șapte setări vibraționale reglabile, cap fix de 5",  mâner ergonomic, trei intensități de viteză controlabile, manșoane din silicon pentru diferite senzații, este reîncărcabil, USB și cântărește 0.9 kg. Costă 1.199 lei.

 

Loading...
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1