Cum sabotează psihicul viaţa sexuală. Diferenţe majore între femei şi bărbaţi

psific.jpg

Cum sabotează psihicul viaţa sexuală
Atunci când viaţa ta sexuală este nesatisfăcătoare este important să analizezi problemele de ordin psihologic pe care le poţi avea
foto: 123RF

Atunci când viaţa ta sexuală este nesatisfăcătoare este important să analizezi problemele de ordin psihologic pe care le poţi avea. Relaţia ta cu tine, dar si cu iubitul tău îţi influenţează decisiv sexualitatea.

Experţii accentuează cât de important este să te simţi bine în pielea ta, bine în prezenţa partenerului tău, bine în posturi sexy, totul pentru a putea avea o viaţă sexuală satisfăcătoare. În ultima vreme remarci că îţi este mult mai greu să atingi orgasmul? Motivele de ordin psihic sunt numeroase: suspectezi că te înşală, a glumit pe seama kilogramelor tale în plus, nu vă mai potriviţi în pat şi ţi-e greu să îi mai intri în graţii. Ai remarcat cu siguranţă că stresul te îndepărtează de orgasm.

Nu acelaşi lucru îl putem spune despre bărbaţi. Eşti curioasă cum de iubitul tău propune să faceţi sex deşi i s-a tăiat din salariu sau e supărat pe tine? Bărbaţii văd sexul ca pe un scop în sine, în timp ce femeile vor să obţină de la sex apropiere emoţională de partener. O altă diferenţă este că domnii văd sexul ca pe o manieră de a obţine plăcere, în timp ce doamnele şi domnişoarele au nevoie de plăcere pentru a face sex. Aceste două diferenţe de optică îi avantajează pe bărbaţi care nu lasă psihicul să le saboteze viaţa sexuală.
 

Loading...

Citește și

 • Obiceiurile proaste care vă sabotează viaţa sexuală

  Bărbaţilor le place sexul şi ar vrea ca partidele de amor să fie cât mai lungi şi cât mai intense. Din păcate, uneori, simt că nu mai dau randament atunci când sunt cu iubita în pat şi nu ştiu care este motivul. Pentru a-şi îmbunătăţii performanţa sexuală, specialiştii le recomandă bărbaţilor să renunţe la obiceiurile proaste.

 • De ce este important să fii cât mai sinceră cu partenerul

  Orice relaţie durează dacă se bazează pe încredere. Aşadar, dacă crezi că ţi-ai găsit jumătatea, ar trebui să fii cât mai sinceră cu partenerul tău şi să nu îi ascunzi detalii importante despre tine. Desigur, orice femeie trebuie să aibă micile ei secrete, dar cu condiţia ca o eventuală dezvăluire a acestora să nu afecteze longevitatea şi calitatea relaţiei.

 • lucru pe care e bine să nu îl faci niciodată când începi o relaţie

  Relaţiile de lungă durată sunt acelea care se bazează pe o conexiune emoţională puternică, iar asta, bineînţeles, nu se obţine(numai) prin sex. Este important ca tu şi iubitul tău să vă cunoaşteţi îndeajuns de bine şi să fiţi amândoi conştienţi că între voi există o legătură solidă, înainte de a face sex. În articolul de mai jos, află ce nu este indicat să faci înainte de a începe o relaţie cu adevărat.

 • Lipsa de respect unul dintre lucrurile distruge relaţie cuplu

  Atunci când vine vorba de respect, oricine se pricepe să îi ofere o definiție, dar puțini știu cum să îl aplice în mod concret în viețile lor. În principiu, cu toții vrem să fim respectați, dar uităm să ne comportăm în același fel cu cel de lângă noi.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1