Cum puteţi reveni la sentimente mai bune şi o viaţă sexuală împlinită după ce unul dintre parteneri a înşelat?

infidelitate.jpg

Un act de infidelitate îţi poate da peste cap viaţa sexuală
foto: Pixabay
Citeste tot despre: 

Viața sexuală are un rol extrem de important în orice cuplu, chiar și după ce unul dintre parteneri a înșelat, deoarece acest lucru îi poate apropia din nou. Mai exact, persoana care a înșelat se va simții vinovată și va face tot ce este posibil să nu mai dezamăgească. Învățați să o luați de la capăt exact ca la începuturile relației voastre. Împărtășiți-vă din nou dorințele, temerile și fanteziile pentru a vă putea face pe plac unul celuilalt și pentru a vă bucura împreună de o viață intimă împlinită și satisfăcătoare.

Un act de infidelitate îţi poate da peste cap viaţa sexuală, dar dacă renunţi la sex, nu faci decât să îţi slăbeşti şi mai mult legătura cu persoana iubită. Implică-te și fă eforturi să îți refaci viața sexuală şi relaţia, dar nu te teme să faci totul în ritmul propriu. Poate că nu e uşor să ai din nou încredere în partenerul tău în dormitor, dar făcând paşi mici în direcţia corectă şi comunicând cât mai mult, vă puteţi ajuta relaţia să revină pe calea cea bună.

Iată cum îţi salvezi viaţa intimă după infidelitate

Primul lucru pe care este necesar să îl faci este exteriorizarea sentimentelor. Articulează-ţi dezamăgirea şi durerea, plângi, arată-i cât de mult te-a rănit şi nu interioriza niciun lucru care te doare. Este necesar să îţi refulezi frustrarea acum, astfel ea va creşte în interiorul tău şi va produce inevitabil în cele din urmă, despărţirea.

Concentrează-te pe tine şi pe nevoile tale. Uită de frica de a nu fi suficient de senzuală. Dacă nu te-ar fi iubit, nu ar mai fi luptat să vă reconsolidaţi relaţia. Determină-ţi partenerul să comunice, puneţi cărţile pe faţă şi acceptaţi faptul că viaţa voastră sexuală cunoaşte un nou început.

Acum v-aţi întors în stadiul incipient, când vă cunoaşteţi din nou reciproc şi puneţi câte o cărămidă la temelia relaţiei voastre. Lasă trecutul în spate şi vei vedea că timpul poate aduce lucruri frumoase şi că există într-adevăr, dragoste după infidelitate.

 

Loading...
 
 

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1