Cum poţi trece mai uşor peste despărţirea de fostul iubit

dragoste.jpg

poţi trece uşor peste desparţirea de fostul iubit
Pentru a trece mai uşor peste despărţirea de fostul iubit, trebuie să-ţi deschizi sufletul şi să vezi şi alţi bărbaţi în jur
foto: 123RF

Să închei o relaţie este foarte dificil, însa trebuie să înveţi sa-i faci faţă. În acel moment, ai tendinţa să crezi ca nu-ţi vei mai reveni niciodată si preferi să îţi plângi de milă în loc să ridici capul si să înfrunţi acestă situaţie.

Pentru a trece mai uşor peste despărţirea de fostul iubit, trebuie să-ţi deschizi sufletul şi să vezi şi alţi bărbaţi în jur. Nimeni nu spune că ar trebui să începi o relaţie imediat, însă este momentul să vezi că există şi alţi posibili parteneri mult mai buni decât fostul.

Într-adevăr, nu vei găsi pe cineva exact ca el, pentru că suntem unici, însă diferenţele nu vor fi neapărat rele. Găsirea unui posibil partener care să fie identic cu fostul iubit poate să dea naştere multor frustrări.

Aşadar, nu încerca să priveşti un bărbat ca pe o piesă nouă, care se va potrivi de minune în locul celeilalte. Apreciază-l pentru că este diferit şi descoperă calităţile lui. Cu timpul îţi vei da seama că noua relaţie merită mai mult.

Loading...
 
 

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1