Cum poţi iubi cu pasiune chiar şi după mulţi ani petrecuţi împreună?

iubi.jpg

Cum poţi iubi cu pasiune după mulţi ani petrecuţi împreună
Nu trebuie să neglijaţi niciodată activitatea intimă
foto: 123RF

Dragostea şi pasiunea trebuie cultivate permanent într-o relaţie de cuplu şi asta este treaba ambilor parteneri. Iubirea, alături de pasiune ne fac sa ne simţim vii, indiferent de vremuri şi de problemele pe care le întâmpinăm în celelalte domenii ale vieţii.

Multe cupluri trăiesc cu impresia că pasiunea se pierde în timp, acoperită de rutină şi obişnuinţă şi nu mai poţi face absolut nimic pentru a o readuce înapoi. Este o concepţie total greşită şi este principalul motiv pentru care partenerii de viaţă înşală. Iar dacă nu fac acest lucru trăiesc ani mulţi nefericiţi, într-o monotonie insuportabilă, care îi stoarce de pofta de viaţă, de creativitate, de vitalitate, de entuziasm. Aşadar, oamenii sunt capabili de acte nebuneşti pentru un strop de pasiune.

Iată cum poţi trăi şi iubi cu pasiune chiar şi după mulţi ani de relaţie

Nu trebuie să neglijaţi niciodată activitatea intimă. Sunt perioade în viaţă în care se aglomerează atât de multe probleme, treburi şi stres, încât uiţaţi să mai faceţi dragoste, sau nu mai aveţi timp şi chef. Este dovedit faptul că activitatea sexuală menţine flacăra iubirii vie, îmbunătăţeşte sănătatea, starea de spirit, vitalitatea şi calitatea vieţii în general. Nu ar trebui să lasaţi niciun motiv să anuleze plăcerea unei partide de sex.


 

Loading...

Citește și

 • Cum întreţii viu romantismul relaţia cuplu

  Dacă monotonia s-a instalat deja în relația ta, nu mai e de mirare că și romantismul s-a dus. Ce poţi să faci în această situaţie? Încearcă să-l recucerești cu o ținută nouă, cu o schimbare care să-i atragă atenția și care să reaprindă pasiunea între voi. Până la urmă, să întreții viu romantismul este o provocare pentru orice cuplu.

 • Vrei relaţie durată află lucruri nu e bine să faci

  Anumite lucruri pe care le faci în relație te pot îndepărta de partnerul tău și pot distruge legătura sentimentală dinte voi. Iată ce nu ar trebui să faci niciodată în cuplu, dacă vrei ca iubitul tău să rămână lângă tine mult timp de acum încolo.

 • Trăsături personalitate fac femei irezistibile faţa bărbaţilor

  Tot timpul ne întrebăm care sunt calităţile pe care bărbaţii le găsesc atrăgătoare la femei. Şi, fie că este vorba de personalitatea noastră sau imaginea pe care o arătăm despre propria persoană există câteva tresături pe care bărbaţii le găsesc irezistibile.

 • atrasă bărbat implicat într-o altă relaţie

  Atunci când eşti atrasă de un bărbat care se află deja într-o relaţie, aşteptările tale trebuie sa fie minime. Desigur, cea mai bună variantă este să renunţi la ideea de a fi cu el din start, însă cum şansele ca inima ta să te asculte sunt foarte mici, nu îţi rămâne decât să ştii de la început la ce să te aştepţi.