Cum îţi schimbă exerciţiile Kegel viaţa sexuală?

kegel.jpg

schimba exercitiile Kegel viaţa sexuala
S-a constatat că exerciţiile Kegel sporesc plăcerea din timpul actului sexual atât pentru femei, cât şi pentru bărbaţi
foto: 123RF

S-a constatat că exerciţiile Kegel sporesc plăcerea din timpul actului sexual atât pentru femei, cât şi pentru bărbaţi. De aceea, este recomandată practicarea lor. Acestea constau în contractarea şi relaxarea muşchilor pelvieni care au un rol important în corp.

Exerciţiile Kegel sunt recomandate de majoritatea ginecologilor-obstretricieni pentru lăuze.Tehnicile, care necesită contractarea internă a vaginului, întăresc muşchii pelvieni şi întreaga platformă pelviană.

O femeie care poate aduce un bărbat la orgasm prin aceste contracţii este considerată un partener sexual expert, sofisticat şi preţuit! S-a dovedit de asemenea că întărirea muşchilor interior prin exerciţiile Kegel vindecă incontinenţa.

O sumedenie de beneficii pot fi culese prin stăpânirea acestei tehnici, aşa încât nu ezitaţi, ci practicaţi-o susţinut şi frecvent!

 

Loading...
 
 

Citește și

 • Impactul nicotinei asupra performanţelor sexuale

  Bărbaţii care sunt dependenţi de tutun se pot confrunta cu impotenţă, pot întâmpina dificultăţi în atingerea orgasmului, pot suferi de infertilitate sau de disfuncţii erectile, avertizează specialiştii

 • incredientele unei partide de sex de calitate

  Foarte multe persoane se întreabă, dacă există o reţetă perfectă pentru a avea parte de plăceri intense atunci când sunt cu persoana iubită în pat. Experţii într-ale sexului spun ca da!

 • Aspectul fizic nu este cel mai important in intimitate

  Sunt destul de multe femei care se gândesc de două ori dacă să iniţieze sau nu o partidă de amor doar pentru că nu au încredere totală în aspectul lor fizic. Cu această atitudine pot rata un moment excitant şi relaxant alături de partener. Sexul trebuie să fie ceva plăcut şi spontan, nu ceva programat sau menit să vă stânjenească.

 • aleg sa ramana femei relatii nefericite

  În cele mai multe situaţii, femeile sunt cele care fac compromisuri şi caută soluţii pentru a face relaţia să meargă, deşi sunt conştiente că povestea de dragoste nu va avea un final fericit. Aşadar, iată care este motivul pentru care unele femei aleg să rămână într-o relaţie, chiar dacă nu mai sunt fericite.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1