Cum îţi mai exciţi iubitul? Aroma cu un puternic efect afrodisiac

parfum.jpg

exciti iubitul aroma efect afrodisiac
ncearcă să foloseşti creme cu miros de vanilie, aroma acestuia având un puternic efect afrodisiac
foto: 123RF
Citeste tot despre: 

Putem spune că parfumurile şi dorinţa sexuală merg mână în mână. De aceea, este important ca femeile să ştie ce arome sunt pe placul bărbaţilor atunci când fac dragoste. În această situaţie nu vorbim despre parfumul pe care îl folosiţi zi de zi!

Puţini sunt bărbaţii care suportă parfumul al cărui miros se intensifică în timpul actului sexual, devenind uneori chiar înţepător. Este recomandată folosirea loţiunilor de corp, cu miros plăcut şi discret. Încearcă să foloseşti creme cu miros de vanilie, aroma acestuia având un puternic efect afrodisiac, intensificând circulaţia sângelui.

Deşi nu este o regulă care se aplică în toate cazurile, studiile arată că mirosul dulce şi subtil al vaniliei trezeşte instinctul sexual al bărbaţilor. Poţi să apelezi şi la lumânările parfumate dacă nu doreşti să foloseşti o loţiune de corp.

 

Loading...

Citește și

  • barbaţii greşeli pat cele mai frecvente

    Bărbaţii se cred adesea invincibili în pat şi au impresia că nu greşesc cu nimic când vine vorba de satisfacerea partenerelor.Tocmai din dorinţa de a fi cât mai buni sau din exces de zel, reprezentanţii sexului puternic au tendinţa de a da rateuri în momentele cele mai intime. Iată câteva dintre cele mai frecvente greşeli pe care le fac bărbaţii în materie de sex.