Cum îţi dai seama că un bărbat este îndrăgostit cu adevărat de tine?

fuge.jpg

Cum iti dai seama bărbat îndrăgostit adevărat tine
Un bărbat îndrăgostit cu adevărat, nu fuge la prima ceartă, nu fuge de responsabilități și nu îți lasă impresia că se sperie atunci când aduci vorba de ceva mai serios
foto: 123RF

Sunt foarte multe persoane care nu prea au idee despre cum ar trebui să fie o relație serioasă, în care celălalt chiar e interesat de ceva mai mult decât o distracție de moment. Aventura și vorbele spuse la voia întâmplării sunt confundate cu afecțiunea și iubirea, iar relațiile se cam duc pe apa sâmbetei, cu mult înainte ca măcar să înceapă.

Dacă un bărbat spune că te iubește, dar nu vrea să mai încerce sau renunță la prima ceartă serioasă, considerând că e prea greu, probabil că nu e vorba de dragoste adevărată. Este esențial să ții cont că atunci când e vorba de sentimente autentice, durabile, acestea nu se șterg la primul impas și nici nu transformă partenerii în persoane de nerecunoscut, ci, din contră, îi unesc și le sudează relația.

Atunci când vrei să fii sigură pe sentimentele lui, acest semn te poate lâmuri imediat, înainte să te implicit prea mult. Un bărbat îndrăgostit cu adevărat, nu fuge la prima ceartă, nu fuge de responsabilități și nu îți lasă impresia că se sperie atunci când aduci vorba de ceva mai serios.

 

loading...
Loading...

Citește și

 • deranjeaza barbați femei

  Oricât de puternice ar fi sentimentele pe care le are pentru tine, iubitul tău va fi deranjat la un moment dat dacă tu vei continua să fii în permanenţă morocănoasă, lipsită de chef şi nemulţumită de tine.

 • relaţie destrama partenerii înceteaza comunice

  Comunicarea este foarte importantă într-o relaţie de durată, la fel şi respectul şi încrederea. Odată cu trecerea timpului, comunicarea tinde să se reducă semnificativ, iar cheia succesului este să ştii cum să păstrezi activă comunicarea dintre voi doi. Nu fi ostilă, în momentul în care te supără ceva, nu te aştepta ca iubitul tău să ghicească ce se întâmplă. Discută cu el despre ceea ce simţi şi ce te deranjează şi încercaţi să găsiţi o soluţie împreună.

 • Detalii care fac femeie atrasa barbat

  Ştiu că primul impuls, mai ales al bărbaţilor, este de a spune că femeile sunt înnebunite după bărbaţii care arată bine şi care au buzunarele doldora de bani.. Ei bine, lucrurile nu stau întotdeauna chiar aşa.

 • Metoda contaceptivă eficientă destinată exclusiv femeilor diafragma

  Diafragma este o membrană moale şi flexibilă, care se poziţionează în vagin pentru a preveni pătrunderea spermei în uter. Pentru a folosi această metodă contraceptivă, trebuie să apelezi neapărat la medicul ginecolog, care va alege un model adaptat organismului tău. Acesta îţi va face şi un scurt instructaj referitor la folosirea ei, iar, o dată la doi ani, va fi nevoie de un control pentru a înlătura posibilitatea ca aceasta să se fi deteriorat.