Cum îți dai seama că nu mai ești lângă partenerul potrivit

nepotrivit.jpg

Cum îți dai seama nu mai ești lângă partenerul potrivit
Nu este corect să îţi pierzi timpul alături de cineva care nu este potrivit pentru tine
foto: 123RF
Citeste tot despre: 

Atunci când nu mai simţi nevoia ca partenerul de viaţă să îţi fie prea des în preajmă, iar în momentul în care te afli în prezenţa lui, lucrurile sunt tensionate, apar certuri şi vă simţiţi nemulţumiţi şi constaţi că eşti mult mai fericită fără el, înseamnă că lucrurile nu mai funcţionează aşa cum trebuie în relaţie.

Nu trebuie să râmâi într-o relaţie doar pentru faptul că nu crezi că vei mai găsi pe cineva mai bun. A fi pe cont propriu este mai bine, în această situaţie. E nevoie de curaj să recunoşti că o relaţie a devenit o sursă de nefericire, dar ai fi surprinsă de cât de puternică şi fericită poţi fi atunci când rămâi singură.

Nu este corect să îţi pierzi timpul alături de cineva care nu este potrivit  pentru tine. Fericirea ta este strâns legată de partenerul tău: când relaţia este grozavă, te simţi minunat. Dar când nu merge bine, te afectează negativ într-o proporţie foarte mare.

Fiecare cuplu este supus de-a lungul timpului unor încercări, dar dacă nici unul dintre parteneri nu face nimic pentru a îndrepta lucrurile şi nu se implică în rezolvarea problemelor, este momentul să încheiaţi această relaţie.

 

Loading...
 
 

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1