Cum îl poţi face să te dorească mai mult? Urmează aceste sfaturi simple, efectul este garantat!

min.jpg

Cum îl poţi face să te dorească mai mult
Dacă vrei să îţi înnebuneşti iubitul şi să ai parte de partide de sex explozive, trebuie să înveţi mai întâi să te joci cu mintea lui
foto: 123RF

Oricât de complicate ar părea legile atracţiei, acestea au fost de-a lungul timpului studiate de numeroşi specialişti care au reuşit să găsească tipare diverse după care funcţionează senzualitatea şi mecanismul dintre femei şi bărbaţi.

Atunci când vine vorba de a face ceva care să atragă atenţia unui bărbat, multe femei sunt reticente sau nesigure. O mare parte din arta seducţiei vine de la sine, din impulsurile pe care persoana respectivă te face să le simţi, însă niciodată nu strică să ştii câte ceva în plus.

Mai toate reprezentantele sexului frumos îşi doresc să devină experte în ale amorului şi să îşi înnebunească partenerul de viaţă. Chiar dacă lucrurile par extrem de dificile, în realitate este foarte uşor să seduci un bărbat şi să îl dai pe spate în ceea ce priveşte sexul.

Dacă vrei să îţi înnebuneşti iubitul şi să ai parte de partide de sex explozive, trebuie să înveţi mai întâi să te joci cu mintea lui. Spiritele trebuie să se încingă înainte ca voi să ajungeţ în pat. Preludiul trebuie să fie unul cât se poate de lung, aşa că poţi începe ziua trimiţându-i mesaje sexy, în timp ce sunteţi la muncă, sau să îi pregăteşti o cină romantică, cu lumânări şi uleiuri senzuale.

Atitudinea are şi ea un rol esenţial atunci când vrei să îţi dai gata iubitul în dormitor. Aşadar, nu uita să păstrezi în permanenţă contactul vizual cu partenerul tău. Aruncă-i ocheade perverse, lasă-l să te mângâie şi să te sărute în timpul partidei de amor. Nu fi timidă şi nu te ruşina niciodată de corpul tău. Senzualitatea unei femei constă în primul rând în felul său de a controla lucrurile în pat.

 

Loading...

Citește și

 • Ce faci când dragostea nu este reciprocă

  Cuplurile care reușesc să își găsească echilibrul se bucură de o relație puternică și sănătoasă. Totuși, aceste cazuri sunt mai rare, iar unii au parte de despărțiri care lasă urme adânci și din care nu rămân cu nimic.

 • Libidoul femei influenţat felul în care se comportă partenerul în pat

  Bărbatul care se gândeşte doar la satisfacerea propriilor plăceri sexuale, lăsându-şi partenera frustrată, undeva în apropierea unui orgasm neatins, n-ar trebui să se mire când ea îşi va pierde treptat interesul pentru sex.

 • Incompatibilitatea în pat problemă care poate duce la despărţire

  Sexul este foarte important pentru un cuplu, mai ales în perioada în care el se consolidează. Incompatibilitatea în pat este o problemă care poate duce la despărţire. Oricât am vrea să ne minţim şi să credem în ideea că dragostea ţine loc de orice, frustrarea de a nu fi satisfăcută sexual de către partener nu e tocmai uşor de ignorat.

 • Comportamentul agresiv cât de mult poate afecta relaţia

  Fiecare cuplu are parte de perioade frumoase, dar şi de momente în care lucrurile nu merg bine, însă există anumite semne care îţi arată dacă ai lângă tine persoana potrivită sau nu. Orice legatură care te afectează din punct de vedere psihic, emoţional sau fizic este o relaţie nepotrivită.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1