Complexele femeilor. Nu sunt niciodată mulţumite de felul în care arată

compl.jpg

Complexele femeilor nu sunt niciodată mulţumite de felul în care arată
Complexul legat de felul în care arată este pe departe cel mai răspândit complex în lumea femeilor
foto: 123RF

Femeile sunt fiinţe complexe, dar şi foarte complexate, din păcate. Orice femeie se simte nesigură din anumite puncte de vedere, fie că este vorba de aspectul fizic, relaţia cu iubitul sau carieră,

Complexul legat de felul în care arată este pe departe cel mai răspândit complex în lumea femeilor. Presiunea socială şi standardele de frumuseţe adesea ireale promovate de mass-media transformă multe femei în fiinţe veşnic nemulţumite de corpul lor. De exemplu, uneia nu-i place nasul, alteia corpul, alteia ochii, alteia sânii.

Pe primul loc în topul aşa ziselor defecte se află celulita, ceea ce le face să aibă faţă de partener o atitudine de inhibare: vor face sex doar cu lumina stinsă şi nu le va permite atingerea anumitor zone. Sânii, fie că sunt mari sau mici, creează o serie întreagă de complexe. Femeile care au o problemă de acest fel, vor evita anumite poziţii în pat, de teamă să nu li se observă defectul. Excesul ponderal şi un corp fără formă duc la o creştere a neîncrederii şi nesiguranţei în propria feminitata.

Toată această stare nu face decât să frustreze bărbatul de ceea ce el vrea. Atâte timp cât el îşi doreşte să fie cu tine, iar tu îţi “creezi complexe”, se va ajunge la stări de confuzie, deoarece se presupune că el te place aşa cum eşti.

 

Loading...

Citește și

  • Indiferenţa în cuplu şi consecinţele ei asupra relaţiei

    O relaţie înseamnă preocuparea permanentă pentru nevoile partenerului, pentru nevoile tale şi ale relaţiei. Este evident că ceea ce face ca o relaţie să nu mai funcţioneze nu sunt lipsa de încredere, lipsa de comunicare sau certurile frecvente, ci pur şi simplu lipsa interesului şi indiferenţa.

  • important focalizăm tot timpul pe aspectele pozitive ale relaţiei

    Dragostea pasională se manifestă frecvent ca un foc care arde intens. Se spune că acest foc durează de la câteva luni pănă la aproximativ doi ani. Deziluzia este cu atât mai mare cu cât considerăm că acest ingredient picant este esenţial pentru trăinicia relaţiei. Această perioadă o putem compara cu o investiţie: dacă nu investeşti, nu ai de unde cheltui şi dacă nu ai grijă cum manageriezi, nu ai profit.

  • Există alimente care cresc apetitul sexual şi astfel te ajută să îmbini două plăceri: de a mânca şi de a face sex. Iată o parte din aceste alimente.

  • infectii vaginale tratamente naturiste

    Pe măsură ce înaintezi în vârstă, şi zonele tale intime fac acest lucru. De aceea, este foarte important să aplici aceste trucuri pentru revitalizarea vaginului.