Cine a zis că doar dacă intri într-o relație vei fi fericită?

rel.jpg

Cine a zis că doar dacă intri într-o relație vei fi fericită
Nu te gândi nicio clipă că este obligatoriu să te afli într-o relație pentru a fi fericită
foto: 123RF
Citeste tot despre: 

Unele persoane sunt de părere că, mai presus de orice, trebuie să-ți găsești jumătatea. Dacă devenim obsedați de această idee, ajungem să ne percepem drept incompleți. Chiar dacă ești singură, trebuie să simți că ești un om complet și sănătos.

Pe parcurs va apărea și persoana potrivită, care te merită, te iubește așa cum ești și te face fericită. Nu trebuie privită neapărat drept „cealaltă jumătate”. Oricare două persoane ale căror caractere, pasiuni, calități și defecte se completează reciproc pot forma un cuplu fericit.

Până atunci, nu uita că ești un om întreg. Cu personalitate, respect de sine, sentimente și frumusețe. Zâmbește când te uiți în oglindă și amintește-ți că fericirea ta este cea ma importantă, indiferent dacă o regăsești în cadrul unei relații sau în singurătate.

Învață să te iubești pe tine însuți, să îți cultivi stima de sine. Nu te gândi nicio clipă că este obligatoriu să te afli într-o relație pentru a fi fericită. Uneori ne dăm seama că relația noastră cu partenerul este una toxică și dăunătoare și că a fi singuri este cea mai bună opțiune. Ideal ar fi să te bucuri de independența și individualitatea ta, fără să te închizi în fața posibilității unei relații.

 

Loading...

Citește și

 • Iată în ce constă succesul unei prietenii cu sexul opus

  În funcţie de concepţia fiecăruia despre relaţii premise sau dorite cu sexul opus, unele persoane consideră că atracţia sexuală nu poate fi eliminată din relaţia dintre femei şi bărbaţi şi, evident, că acolo unde ea există, relaţiile de prietenie devin mai dificile, dacă nu chiar imposibile.

 • Comunicarea eficientă secretul relaţilor la distanţă

  Relaţia la distanţă poate fi dificilă, dar are şi părţile ei bune. Pentru a păstra dragostea vie, partenerii implicaţi într-o astfel de relaţie au nevoie să comunice eficient pentru a compensa lipsurile provocate de distanţă.

 • cuplu beneficii viata sexuala activa stres migrene

  Avantajele sexului se extind dincolo de pereţii dormitorului şi vizează într-o mare măsură plăcerea, cât şi sănătatea ambilor parteneri. Consumarea actului este mai mult decât simplă plăcere. O viață sexuală activă ajută la îmbunătățirea sănătății fizice și a celei psihice.

 • Cât de mult contează sexul într-o relaţie

  Majoritatea sexologilor şi psihologilor, atunci când sunt întrebaţi cât de mult contează sexul într-o relaţie, te încurajează să-l faci cât mai des, pentru a creşte intimitatea în cuplu.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1