Cele mai frecvente greşeli comise de femei în intimitatea casei

telefon_.jpg

Cele mai frecvente greşeli comise de femei în intimitatea casei
În cursul zilei ai tot timpul să vorbeşti la telefon sau să trimiţi mesaje, nu trebuie să o faci şi acasa
foto: 123RF
Citeste tot despre: 

Vrem, nu vrem, după un timp, ajungem sa ne neglijăm partenerul de viaţă şi ne concentrăm pe lucruri mai puţin interesante, chiar şi atunci când suntem în intimitatea casei. În articolul de mai jos aflaţi care sunt greşelile comise de femei acasă şi care, în timp, pot afecta relaţia.

Vă certaţi înainte de culcare

O regulă nescrisă spune că partenerii de cuplu nu trebuie să se culce niciodată supăraţi. Aşadar, orice problemă aţi fi avut pe timpul zilei, este bine ca seara să o daţi uitării şi să vă culcaţi îmbrăţişaţi. Totodată, evitaţi discuţiile lungi duse până la miez de noapte.

Vorbeşti sau scrii mesaje pe telefon când eşti în pat

În cursul zilei ai tot timpul să vorbeşti la telefon sau să trimiţi mesaje. Lucrurile ar trebui să se schimbe atunci când intri pe ușa casei și partenerul tău te așteaptă cu nerăbdare. În timp, acest obicei poate să devină deranjant și iubitul tău o să îți reproșeze asta sau o să se îndepărteze de tine.

Te uiți prea mult la televizor

O zi lungă și obositoare la muncă poate să aibă și alt final în afară de cel în care stai la televizor și ronțăi ceva. Emisiunile tale preferate pot să aștepte, dacă partenerul tău are plăcerea să te scoată în oraș sau, și mai bine, să petreceți o noapte în dormitor! 

Citești în fiecare seară şi nu îi acorzi atenţie iubitului

Dacă îți place să citești înseamnă că ești o femeie intelectuală și nu avem nimic de reproșat în legătură cu asta. Totuși, dacă faci asta în fiecare seară, ar putea să devină deranjant. O să te prindă atât de tare firul poveștii, o să îți neglijezi partenerul și o să uiți să mai trăiești viața în doi. 

 

Loading...

Citește și

 • tacerea afecteaza viata sexuala

  Sunt destule persoane cărora le este foarte greu să treacă peste timiditate, ruşine şi prejudecăţi atunci când sunt în intimitate. Şi nu multe sunt cuplurile pe care le auzim că au o comunicare bună din punct de vedere sexual. Nu suntem roboţi, nu ştim ce e în mintea celui de lângă noi sau ce îşi doreşte, dacă nu discutăm.

 • reguli de aur relatii la distanta

  În zilele noastre relaţiile la distanţă nu mai sunt o raritate, ba din contră. Din ce în ce mai multe persoane se mută într-un alt oraş sau într-o altă tară pentru un job mai bun. Totuşi, în această situaţie, cum îţi păstrezi dragostea faţă de partener la fel de arzătoare? În articolul de mai jos descoperiţi câteva indicii cheie care să vă hrănească legătura.

 • Nevoia au toate femeile aflate într-o relaţie

  Femeile au nevoie de un bărbat care să le iubească, să le asculte şi să le înţeleagă chiar şi după o zi obositoare. Mulţi reprezentanţi ai sexului puternic se sperie de acest lucru, însă puţini ştiu că tot ce trebuie să facă este să le acorde atenţia necesară, să încerce să le liniştească şi să le ofere câteva momente de relaxare.

 • sex anal inceputul vietii sexuale

  Sexul anal nu trebuie practicat la începutul vieţii sexuale. Totuşi, dacă vreţi să aveţi şi o astfel de experienţă, este mult mai bine să ştiţi anatomie, să aveţi cunoştinţe solide despre "a face sex" şi să vă cunoaşteţi destul de bine partenerul. Fără toate aceste informaţii, sexul anal nu poate să însemne decât probleme şi durere, însoţite de traume ale zonei anale şi disconfort psihic.