Cele mai fierbinţi zone erogene ale bărbaţilor

zone_erogene.jpg

Cele mai fierbinti zone erogene ale barbatilor
Bărbaţii deţin câteva puncte fierbinţi care stimulate îi ajută să ajungă la orgasme incredibile
foto:123RF

Bărbaţii deţin câteva puncte fierbinţi care stimulate îi ajută să ajungă la orgasme incredibile. Cele mai importante sunt “adunate” în jurul organelor genitale.

Descoperă care sunt zonele erogene „ascunse” ale partenerului apoi începe să le explorezi pentru a-i trezi dorinţa.

Perineul

Este zona dintre anus şi baza scrotului. Fiind foarte intens vascularizat, perineul este deosebit de sensibil şi pentru unii bărbaţi reprezintă o zonă erogenă foarte importantă. De asemenea, stimularea perineului ajută la menţinerea erecţiei şi împiedică ejacularea precoce.Trebuie masat uşor sau mai aspru, în funcţie de cum îi place partenerului.

Frenul

Este o bucată subţire de carne situată pe partea inferioară a penisului, care uneşte corpul acestuia de gland. Popular, i se spune si “aţa”. Atingând această zonă cu degetul sau cu buzele, poţi induce senzaţii puternice de excitaţie iubitului. Aici se află numeroase terminaţii nervoase, care devin sensibile când penisul este erect.

Glandul(capul penisului)

Indiferent de cât de sensibile sunt alte părţi ale corpului bărbatului, cea mai erogenă rămâne cea a glandului, adică a capului penisului după decalotare, când nu mai este acoperită de piele. Sensibilitatea bărbaţilor diferă în această zonă, unii fiind foarte sensibili la atingeri uşoare, alţii la presiuni mai mari.

Rafeul

Sau linia vizibilă de-a lungul porţiunii mediane a scrotului(separă testiculele). Pielea scrotului este foarte sensibilă, fiind comparabilă cu cea a labiilor.

Loading...

Citește și

 • pozitii ciudate care garanteaza placere maxima

  Unele poziţii sexuale considerate drept ciudate, nu pot fi luate prea în serios, dar sunt bune pentru distracţie. Dacă învăţaţi să fiţi suficient de dezinhibaţi ca să le încercaţi, atunci toată excitaţia „sexului” serios va fi intensificată de sentimentul de libertate dat de aceste ipostaze.

 • femeie sexualitate 30 ani

  Nimeni nu deţine secretul unei vieţi sexuale perfecte, dar cu siguranţă există etape pe care o femeie trebuie să le parcurgă şi, mai ales, lucruri pe care trebuie să le înţeleagă despre propria sexualitate pentru a se bucura pe deplin de activitatea intimă.

 • Obiceiuri cu efect benefic asupra vietii sexuale

  Există câteva obiceiuri pe care orice persoană ar trebui să le cunoască pentru a-şi îmbunătăţii viaţa intimă. Activitatea sexuală depinde de buna funcţionare a sistemului nervos, de un echilibru hormonal adecvat şi de o vascularizaţie ireproşabilă a regiunii pelviene, deci a organelor sexuale.

 • menstruatie sex femeie dorinta sexuala

  Cele mai multe femei spun că există o perioadă (sau perioade) în timpul ciclului menstrual lunar când simt o mai mare dorinţă sexuală.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1