Cel mai cunoscut motiv pentru care unele femei aleg tot timpul bărbaţii nepotriviţi

nuu.jpg

Cel mai cunoscut motiv pentru care unele femei aleg tot timpul bărbatii nepotriviti
De frica singurătăţii, multe reprezentante ale sexului frumos aleg să se complacă în relaţii de care nu sunt mulţumite
foto: 123RF

Frica de singuratate este un fenomen tot mai des întâlnit în ultimii ani, mai ales în rândul femeilor. De frica singurătăţii, multe reprezentante ale sexului frumos aleg să se complacă în relaţii de care nu sunt mulţumite şi care nu le aduc fericirea, iar alteori îşi doresc să se cupleze cu bărbaţi care nu sunt suficient de buni pentru ele.

Femeile care se tem de singurătate au tendinţa de a alege şi a rămâne în relaţii cu parteneri mai puţin potriviţi

Multe cercetări au arătat faptul că femeile sunt dispuse să îndure o relație nefericită decât să fie singure, acesta fiind unul dintre motivele pentru care ajung să fie alături de bărbatul nepotrivit. Cred că este mai bine să fii alături de bărbatul nepotrivit decât singură. Însă această afirmație este departe de adevăr. Acesta este cel mai rău lucru pe care îl poți face, deoarece ajungi să fii indisponibilă în fața persoanelor potrivite pentru tine.

Trebuie să înveți că singurătatea nu este un lucru rău. Dacă nu este momentul potrivit pentru a fi cu cineva, atunci învață să te iubești, deoarece este singura modalitate prin care altcineva te va putea iubi.

Loading...

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1