Cel mai bun lucru pe care îl poţi face după o despărţire. Oferă-ţi timp pentru tine!

des.jpg

Cel mai bun lucru pe care îl poţi face după o despărţire
A trece peste o despărţire poate fi unul dintre cele mai dureroase lucruri care ţi s-a întâmplat
foto: 123RF
Citeste tot despre: 

A trece peste o despărţire poate fi unul dintre cele mai dureroase lucruri care ţi s-a întâmplat, mai ales din cauza rănilor adânci pe care le lasă. A sta agăţată de fosta relaţie nu îţi aduce niciun beneficiu, de aceea cel mai sănătos este să te desprinzi de ea pentru a putea iubi din nou. Iată ce poţi face pentru a reuşi să te bucuri în continuare de viaţă şi să continui să mergi mai departe.

Deşi se întâmplă tuturor ca la un moment dat să se despartă, când eşti tu pusă în această situaţie, parcă nici un sfat nu mai funcţionează. Primul impuls, după ce iubitul îţi spune că vrea să vă despărţiţi este să te închizi în casă şi să-ţi plângi de milă. Oricâte explicaţii logice ale despărţirii ai găsi, nici una nu are cum să te mulţumească.

Ce e de făcut în această situaţie?

Organizează-ţi timpul în aşa fel încât să fii ocupată şi să nu te mai gândeşti la fostul continuu. Nu evita contactul cu prietenii apropiaţi, ba, din contră! Vorbeşte cu ei, sunt oameni care ţin la tine şi care te vor ajuta să treci peste această perioadă. Vei descoperi, astfel, că există şi persoane care te apreciază şi pentru care eşti importantă.

Chiar dacă e dificil să te gândeşti la planuri, ordonează-ţi priorităţile. Oferă-ţi timp pentru tine! Ieşi în oraş şi distrează-te cu prietenele tale, încearcă să nu mai afli veşti despre fostul tău iubit, mergi la cursuri, unde vei întâlni oameni cu aceleaşi pasiuni ca ale tale. Nu lua despărţirea ca pe cel mai rău lucru care ţi s-a întâmplat. Fii deschisă la persoanele noi care apar în viaţa ta şi se arată interesate de tine şi chiar dacă la început ai putea avea tendinţa să le îndepărtezi, nu face asta, căci poţi pierde persoane valoroase. Oferă şanse şi bucură-te de noi începuturi.

Loading...
 
 

Citește și

 • noapte de neuitat practică această fantezie

  Ideea de a fi protagonistul sau protagonista unui film pentru adulți poate fi exact acel lucru de care aveți nevoie pentru a vă face relația mai picantă. Vorbiți cu partenerul de viaţă înainte și întrebați-l dacă ar fi de acord cu propunerea dumneavoastră. Țineți cont de faptul că mulți oameni sunt pudici în ceea ce privește sexul și este foarte posibil să nu îşi dorească să fie filmaţi.

 • Lărgirea vaginului vieţi sexuale intense este un simplu mit

  Specialiştii sunt de părere că lărgirea vaginului ca urmare a unei vieţi sexuale intense este un simplu mit. Vaginul funcţionează ca un elastic, se întinde şi revine la forma iniţială

 • Află speli zona intimă vrei să te fereşti de infecţii şi iritaţii

  Igiena intimă este extrem de importantă, îţi permite să te simţi proaspătă, atractivă şi mult mai relaxată în relaţiile intime. Mai mult decât atât, o igienă corespunzătoare în zona intimă te va ţine departe de boli şi infecţii.

 • Cum faci de fapt menţii relaţie ubire pe termen lung

  Mulţi cred că o relaţie de iubire se pastrează de la sine, când, de fapt, e nevoie de efort pe termen lung. Comunicarea şi intimitatea fizică sunt esenţiale, pentru că întreţin conexiunea emoţională între partenerii de cuplu. Astfel, un mod de a vă împărtăşi iubirea este să vă faceţi complimente reciproc, atunci când sunteţi singuri, dar şi faţă de alte persoane, să vă exprimaţi aprecierea unul faţă de celălalt şi să vă încurajaţi în ceea ce faceţi.