Cea mai comună greşeală pe care o fac bărbaţii în pat

comuna.jpg

Cea mai comuna greşeala barbaţii în pat
O greşeală a multor bărbaţi în intimitate este aceea că nu preiau iniţiativa
foto: 123RF

O greşeală a multor bărbaţi în intimitate este aceea că nu preiau iniţiativa şi nu sunt direct interesaţi în a aduce un suflu nou relaţiei de cuplu.

Capcana în care pică şi partenerul tău este aceea că te cunoaşte de ceva timp, ştie ce mişcări şi gesturi îţi plac, unde îţi place să fi atinsă. Te teamă de a nu-ţi oferi un moment nereuşit, iubitul nu încearcă ceva nou, însă tocmai aici este problema. Repetând aceleaşi mişcări şi gesturi, există riscul să vă transformaţi partidele de sex în nişte partide "in reluare".

Atunci când vine vorba de sex şi momente de tandreţe, femeile îşi doresc să lase frâiele responsabilităţii de-o parte şi să îşi lase partenerii să arate "cine e bărbatul în casă".

Dacă iubitul nu îşi dă interesul în timpul sexului, atunci este lesne de înţeles de ce şi tu ai momente în care baţi în retragere. Tot ce poţi să faci este să preiei iniţiativa, aratându-i direct sau indirect cum ţi-ar plăcea să decurgă partida de amor între voi doi.

 

Loading...

Citește și

 • femeia visurilor oricarui barbat

  Un bărbat apreciază o femeie cu imaginaţie şi care vrea să pună în aplicare tot ce îi trece lui prin cap. Cu alte cuvinte, dacă îi îndeplineşti fanteziile, eşti femeia visurilor lui. În acelaşi timp, vrea ca şi tu să ai preferinţe în pat şi scenarii după care să tânjeşti. Aşa că pune-l pe jar cu momente spontane, inedite şi care să vă satisfacă pe amândoi.

 • masturbarea rusinati practica

  Foarte multe mituri circulă şi în ziua de astăzi despre masturbare. Este încă un subiect cu care nu ne simţim deloc confortabil şi pe care îl discutăm, dacă avem curaj, cu voce joasă şi ruşinaţi. Cu toate acestea studiile medicale încearcă să ne convingă că nu este cel mai rău lucru de pe lume, ba dimpotrivă.

 • cauze care pot favoriza uscăcinea vaginala

  Uscăciunea vaginală este o afecțiune iritantă, atât fizic, cât și emoțional. Netratată, poate avea un impact major asupra vieţii sexuale a unei femei, ceea ce poate provoca neplăceri în relaţiile intime cu partenerul.

 • ejaculare feminina sex

  Cum se face că nici până în prezent nimeni nu ştie cu siguranţă ce anume este. Foarte mulţi sexologi şi cercetători susţin că ejacularea feminină există, pe când cei din tabăra adversă afirmă că este pur şi simplu o chestiune de lubrifiere excesivă sau de urină.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1