Cea mai bună decizie pe care o puteţi lua atunci când relaţia nu mai funcţionează

divort.jpg

bună decizie puteţi lua atunci când relaţia nu mai funcţionează
Viaţa ne poate pune uneori şi în faţa unor situaţii nedorite, aşa cum este divorţul de persoana pe care la un moment dat, am iubit-o foarte mult
foto: 123RF
Citeste tot despre: 

O căsnicie nereuşită ne poate afecta pe viaţă. Chiar dacă nimeni nu priveşte cu ochi buni divorţul, de cele mai multe ori, s-a dovedit a fi este cea mai bună decizie pe care o puteţi lua şi este cea mai bună cale spre un nou început.

Viaţa ne poate pune uneori şi în faţa unor situaţii nedorite, aşa cum este divorţul de persoana pe care la un moment dat, am iubit-o foarte mult. Divorţul reprezintă actul definitiv de desfacere a căsătoriei. Dacă se întâmplă să ajungi la divorţ înseamnă că este o decizie de care aveai nevoie, luată pe propria răspundere. Nu încerca să te învinovăţeşti doar pe tine, cu atât mai mult cu cât, divorţul a survenit datorită faptului că relaţia nu putea să persiste într-o situaţie gravă şi deranjantă pentru ambii parteneri.

Divorţul chiar poate fi şi o soluţie, nu doar o problemă. Poate fi o soluţie către o viaţă mai liniştită, către un nou început alături de o persoană care să te merite. Împortant este să înveţi din propriile greşeli şi să îţi dai seama ce anume a dus la această ruptură, pentru a ştii pe viitor ce trebuie să corectezi şi ce trebuie să eviţi.

Loading...

Citește și

 • Compatibilitatea educatională constituie pietrele baza relaţii

  Multe studii au ajuns la concluzia că educaţia şi experienţa de viaţă îşi spun cuvântul în majoritatea cuplurilor şi de asemenea, constituie una din pietrele de bază ale unei relaţii.

 • partida sex experienta memorabila

  Dacă te întrebi cum poţi transforma o partidă de sex într-o experienţă memorabilă, nu ai nevoie neapărat de scenarii complicate, ci doar de atitudinea potrivită şi de câteva accesorii.

 • Comportamente care distrug placerea sexuala

  Anxietatea sau tracul de performanţă sexuală reprezintă o disfuncţie ce se manifestă prin nelinişte în momentul în care îţi doreşti să începi o activitate intimă. Acestă stare blochează cursul normal şi spontan al gândurilor şi simţurilor. Per total, când suferi de anxietate de performanţă sexuală, nu te poţi simţi în largul tău, în dormitor.

 • serie motive confirma masturbarea benefica

  Foarte multe mituri circulă şi în ziua de astăzi despre masturbare. Este încă un subiect cu care nu ne simţim deloc confortabil şi pe care îl discutăm, dacă avem curaj, cu voce joasă şi ruşinaţi. Cu toate acestea studiile medicale încearcă să ne convingă că nu este cel mai rău lucru de pe lume, ba dimpotrivă.