Ce vor bărbaţii mai întâi, sex sau sentimente?

sex.jpg

barbatii sex sentimente
Bărbaţii vor mai întâi sex, femeile vor mai întâi dragoste.
foto:123RF

Deseori femeile se întreabă, de ce şi cel care părea un romantic incurabil are în minte cum să le bage mai repede în pat? Specialiiştii au răspunsul: creierul bărbaţilor îşi are sediul central exact în pantaloni.

Bărbaţii vor mai întâi sex, femeile vor mai întâi dragoste. Acest decalaj îşi are rădăcinile în programarea genetică diferită. Aşa că nu-ţi pune la zid iubitul, nu este singurul din lume care vrea doar sex.

Diferenţe biologice

Pentru o femeie, sexul este modalitatea prin care îşi confirmă feminitatea şi senzualitatea. Dacă nu se simte frumoasă şi dorită, ea nu se va simţi cu adevărat femeie şi nu îşi va trăi eficient sexualitatea. În schimb, bărbaţii nu au nevoie să fie seducători pentru acest lucru. Ei se pot simţi virili şi atrăgători şi pot avea o viaţă sexuală normală chiar dacă nu sunt tocmai chipeşi.

Responsabilă de acest lucru este cantitatea mare de testosteron de care dispun, care îi duce cu gândul mai degrabă la sex, decât la abstinenţă, afectivitate sau fidelitate. Femeile, în schimb, dispun de o cantitate mare de oxitocină, hormonul fericirii, care le împiedică să-şi imagineze sexul fără dragoste.

Loading...
 
 

Citește și

  • O noapte nebună prin cluburile din oraş se încheie, de multe ori, în dormitor. Nemţii au creat astfel, un ghid al “dimineţii de după”.

  • Trucuri pentru sex de neuitat

    Majoritatea cuplurilor, oricât de sudate ar fi, trec la un moment dat printr-o stare de monotonie. Pentru a vă condimenta viaţa sexuală puneţi în practică cele mai bune şi interesante trucuri pentru sex de neuitat.

  • cauze durere sex sanatate lubrifiere

    Simți dureri în timpul actului sexual? Multe femei se confruntă cu acest disconfort, din diferite motive. Pentru că un contact sexual dureros poate cauza stres emoțional și chiar sabotarea relației, trebuie întotdeauna inestigată cauza de îndată ce apare.

  • sex pozitie sexuala preferinte personalitate indicii

    Sigur ai observat că în momentele intime partenerul tău folosește mai des o anumită poziție sexuală. Însă aceasta nu doar că-i oferă un orgasm mai intens, ci poate dezvălui indicii despre personalitatea lui. Descoperă ce spune poziția sexuală preferată despre el!