Ce trebuie să ştiţi înainte de a face sex oral neprotejat?. Ce riscuri există?

sex_oral.jpg

Ce trebuie stiţi înainte face sex oral neprotejat
Este foarte important să știţi că cele mai multe dintre bolile cu transmitere sexuală pot fi luate și prin intermediul sexului oral
foto: 123RF

Astăzi, când avem acces nelimitat la informaţie, mai sunt persoane care consideră că sexul oral nu înseamnă sex în adevăratul sens al cuvântului, deoarece nu include penetrarea.

Mai cred că este inofensiv, nu se protejează şi socotesc că prezervativul este util doar în cazul unui raport sexual normal. Că nu au de ce să îşi facă griji atâta timp cât sunt atente la igienă. Realitatea, însă, e cu totul alta: cele mai multe dintre infecţiile intime se pot transmite şi prin contact oral.

Este foarte important să știţi că cele mai multe dintre bolile cu transmitere sexuală pot fi luate și prin intermediul sexului oral. Indiferent că îl practicați sau nu, trebuie să aveți în vedere care sunt pericolele la care vă puteți expune.

Există riscul să vă infestaţi cu HIV, herpes, gonoree, chlamydia sau sifilis, dacă faceţi sex neprotejat cu o persoană pe care abia aţi cunoscut-o și nu aveţi foarte multe date despre ea. În aceste condiţii, protecția este foarte importantă. Nu uitaţi, prezervativul este un accesoriu indispensabil inclusiv pentru sexual oral.

 

Loading...

Citește și

 • autostimularea o problemă pentru relaţia de cuplu

  Pentru multe cupluri masturbarea este un subiect care stârneşte controverse, conducând uneori, surprinzător, chiar spre despărţire. De ce şi când devine autostimularea o problemă pentru relaţia de cuplu? Ce se întâmplă dacă te masturbezi prea mult atunci când ai un partener şi cum ar trebui tratată această problemă intimă?

 • reguli de aur relatii la distanta

  În zilele noastre relaţiile la distanţă nu mai sunt o raritate, ba din contră. Din ce în ce mai multe persoane se mută într-un alt oraş sau într-o altă tară pentru un job mai bun. Totuşi, în această situaţie, cum îţi păstrezi dragostea faţă de partener la fel de arzătoare? În articolul de mai jos descoperiţi câteva indicii cheie care să vă hrănească legătura.

 • Nevoia au toate femeile aflate într-o relaţie

  Femeile au nevoie de un bărbat care să le iubească, să le asculte şi să le înţeleagă chiar şi după o zi obositoare. Mulţi reprezentanţi ai sexului puternic se sperie de acest lucru, însă puţini ştiu că tot ce trebuie să facă este să le acorde atenţia necesară, să încerce să le liniştească şi să le ofere câteva momente de relaxare.

 • sex anal inceputul vietii sexuale

  Sexul anal nu trebuie practicat la începutul vieţii sexuale. Totuşi, dacă vreţi să aveţi şi o astfel de experienţă, este mult mai bine să ştiţi anatomie, să aveţi cunoştinţe solide despre "a face sex" şi să vă cunoaşteţi destul de bine partenerul. Fără toate aceste informaţii, sexul anal nu poate să însemne decât probleme şi durere, însoţite de traume ale zonei anale şi disconfort psihic.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1