Ce trebuie să știi înainte de a face sex oral

ce_trebuie_sa_stii_inaintwe_de_sex_oral.jpg

Ce trebuie sa stii inainte de a face sex oral
Ce trebuie să știi înainte de a face sex oral? În primul rând, nu trebuie să te grăbeşti
foto: 123RF

O partidă de sex oral oferită la momentul potrivit partenerului de viață îl va face să fie bine dispus toată ziua. Ce trebuie să știi înainte de a face sex oral? Că sunt câteva detalii de care trebuie să ții cont și care să îl facă pe cel iubit să ajungă pe culmile plăcerii.

Sexul oral este una dintre cele mai mari plăceri atât a bărbaților, cât și a femeilor. Ce trebuie să știi înainte de a face sex oral? De fiecare când îl practici dă-i senzaţia partenerului că el este cel mai important în acel moment.

Ce trebuie să știi înainte de a face sex oral: Ce riscuri există

Este foarte important să știi că cele mai multe dintre bolile cu transmitere sexuală pot fi luate și prin intermediul sexului oral. Indiferent că îl practicați sau nu, trebuie să aveți în vedere care sunt pericolele la care vă puteți expune. Ce trebuie să știi înainte de a face sex oral? Că te poți infesta cu HIV, herpes, gonoree, chlamydia sau sifilis, dacă faci sex neprotejat cu o persoană pe care abia ai cunoscut-o și nu ai foarte multe date despre ea. În aceste condiţii, protecția este foarte importantă.

Ce trebuie să știi înainte de a face sex oral: Câteva noțiuni de bază

Pentru oricare dintre noi sexul oral nu trebuie văzut ca pe o corvoadă, ba din contră ca pe ceva plăcut. Ce trebuie să știi înainte de a face sex oral? Este important să ai în vedere câteva elemente de bază. În primul rând gura nu trebuie să fie uscată, ci foarte bine lubrifiată, nu folosii limba și să știi să coordonezi perfect atât limba, cât și mâinile.

Ce trebuie să știi înainte de a face sex oral: Care sunt pozițiile cele mai bune

Cele mai bune poziții pentru sex oral sunt cele în care vă simțiți confortabil. De exemplu, una dintre cele mai ideale ipostaze în care ambii parteneri se simt perfect și pot ajunge la orgasm în același timp este poziția 69. O altă postură este cea în care bărbatul se așează pe un scaun sau pe o canapea, iar femeia stă în genunchi în fața lui.

Ce trebuie să știi înainte de a face sex oral: Nu trebuie să te grăbești

Partida de sex oral nu trebuie să înceapă rapid, decât după ce sunteți excitați foarte bine. Mai întâi trebuie să vă tachinați senzual cu buzele pe tot corpul și să vă stimulați zonele erogene. Ce trebuie să știi înainte de a face sex oral? Nu trebuie să te grăbești și nici să anticipezi acest moment. Când vei începe cu adevărat să faci sex oral, cu siguranță partenerul va avea parte de un orgasm exploziv.

 

Loading...
 
 

Citește și

  • cum ii spui ca vrei o relatie deschisa

    Este bine de știut că relația deschisă este una în care ambii parteneri au libertatea de a se întâlnii și cu alte persoane, iar acest lucru implică chiar și relații sexuale. Cum îi spui că vrei o relație deschisă? Nu este chiar atât de simplu și din acest motiv discuțiile pe acest subiect trebuie purtate cu foarte multă atenție.

  • Cand au barbatii chef de sex

    Femeile nu pot știi niciodată ce este în mintea unui bărbat, cât de des se gândește la sex sau ce dorințe sexuale ascunse are. Câteva indicii ne arată când au bărbații chef de sex.

  • Cand au pofta de sex femeile gravide

    Cele mai multe viitoare mămici refuză să mai facă sex în timpul sarcinii, temându-se că acest lucru i-ar putea dăuna copilului. De asemenea, se gândesc că penetrarea poate răni fătul sau poate provoca avortul. Când au poftă de sex femeile gravide? Depinde de fiecare mămică în parte și de felul în care se simte.

  • Dorinţele sexuale ale femeilor s-au schimbat enorm în ultimii zece ani şi asta o dovedeşte cel mai nou volum în domeniu, publicat de scriitoarea britanică Emily Dubberley.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1