Ce trebuie să faci pentru a menţine viu farmecul relaţiei tale

farmec.jpg

faci pentru a mentine viu farmecul relatiei tale
Orice bărbat va manifesta un interes crescut pentru o persoană complexă
foto: 123RF
Citeste tot despre: 

La începutul relaţiei, de cele mai multe ori bărbatul este cel care acordă atenţie mai mare femeii de lângă el, însă pe parcurs lucrurile pot lua o turnură inversă, mai ales dacă îi dai partenerului motive şă îşi piardă interesul.

Orice bărbat va manifesta un interes crescut pentru o persoană complexă, despre care are mereu ceva de aflat sau de la care învaţă lucruri noi şi interesante. De aceea, este foarte important să ai propriile pasiuni, să ştii ce vrei de la tine, să ai standarde, să îţi pui mereu noi scopuri şi misiuni de îndeplinit.

Pe scurt, să fii o persoană activă, aflată într-un permanent proces de dezvoltare şi acumulare de noi cunoştinţe. În acest fel, vei împuşca trei iepuri dintr-o lovitură: tu vei deveni pe zi ce trece o femeie tot mai puternică şi mai stăpână pe tine, el te va admira şi iubi tot mai mult şi pe lângă asta îşi va dori să se ridice la înălţimea ta, va fi mult mai motivat în acţiunile proprii.

 

Loading...
 
 

Citește și

 • Sunteti dornice îmbunataţiţi permanent viata sexuala

  Cele mai multe dintre femei au crescut cu ideea că bărbatul deţine controlul, că el ia cele mai multe decizii, ei bine, este o mare greşeală să gândeşti aşa, mai ales când vine vorba despre sex. Doar cele cu o gândire învechită, limitată, mai cred că până şi viaţa sexuală este subjugată de bărbatul de lângă ele.

 • Mersul arma secreta a seducţiei

  Nu avem nevoie de studii ştinţifice care să demonstreze că bărbaţii admiră formele feminine în toată splendoarea lor. Este un lucru bine ştiut dintotdeauna.

 • nu trebuie tolerata agresivitatea în cuplu

  Din păcate, puţine reprezentante ale sexului frumos discută cu partenerii de viaţă despre agresivitatea în cuplu, deoarece consideră că se înţelege de la sine faptul că nu ar accepta aşa ceva, fie pentru că li se pare absurd şi îşi avertizeze iubitul în legătură cu acest aspect.

 • Abstinenta sexuala inofensiva

  Unii oameni decid sau sunt nevoiţi, din diverse motive, să se abţină de la sex, în anumite momente din viaţa lor. Acesta nu este, neapărat un lucru rău, abstinenţa sexuală fiind inofensivă atunci când este practicată cu moderaţie.