Ce trebuie să faci pentru iubitul tău ca să reziste mai mult în pat

presiune.jpg

ce poţi să faci iubitul reziste mai mult în pat
Ejacularea prematură este, se pare, cel mai ruşinos lucru care i se poate întâmpla unui bărbat în timpul unei partide de sex
foto: 123RF

Ejacularea prematură este, se pare, cel mai ruşinos lucru care i se poate întâmpla unui bărbat în timpul unei partide de sex. Dacă iubitul tău se confruntă des cu o astfel de situaţie, nu ar trebui să te gândeşti instant la despărţire, ci să discuţi deschis cu acesta şi să îl ajuţi să reziste mai mult în pat.

Oricât de mult ţi-ai dori ca partidele voastre de amor să dureze mai mult timp, nu pune presiune asupra partenerului tău. Nu vei reuşi decât să îl stresezi şi să îl faci să se gândească tot timpul că ejaculează prea repede şi că nu te poate satisface.

Nu transforma orgasmul într-o necesitate, ci ia în considerare toate lucrurile minunate care se întâmplă în timpul sexului: intimitatea, conexiunea, afecţiunea, pasiunea şi plăcerea. Un partener nu este bun la pat doar pentru că rezistă x minute, ci trebuie să ştie cum să îşi stimuleze iubita. Spre exemplu, un bărbat care se confruntă deseori cu ejacularea precoce poate să apeleze la postludiu pentru a-i oferi în continuare plăcere partenerei de viaţă. Important este să petreceţi împreună clipe de calitate.

În plus, puteţi să puneţi în practică poziţii sexuale recomandate pentru cei care nu îşi pot menţine erecţia mai mult timp. Odată ce el va prinde încredere în abilităţile lui, situaţia din dormitor se va schimba în mod miraculos.

Loading...
 
 

Citește și

 • egoism dragoste sex

  Sunt convinsă că v-aţi întrebat de-a lungul timpului de mai multe ori care este diferenţa dintre dragoste şi sex? Ei bine, află că egoismul separă cele două "activităţi"

 • indicat să nu mai faci sex cu fostul iubit

  Te-ai despărţit de cel care ţi-a fost iubit şi simţi că nu poţi să treci peste acest lucru. Conştientizezi că nu mai poţi să fii cu el, însă îţi doreşti ca, într-un fel sau altul, să rămână cumva alături de tine. Iar pentru asta ai face orice pentru a mai păstra măcar o portiţă deschisă spre trecutul care te-a făcut atât de fericită cândva.

 • genul de barbat judeca femeile sex prima intalnire

  Sexul la prima întâlnire nu mai este demult un subiect tabu. Cu toate acestea, încă există preconcepţii legate de experienţele de acest fel, în special când vine vorba de femei. Aşadar, este greşit ca o femeie să dea frau liber pasiunii simţite încă de la prima întalnire? Ce cred unii bărbaţi în acest caz?

 • nevoia de a urina dupa sex

  Dacă imediat după sex simţi nevoia de a urina, nu este cazul să-ţi faci griji. Este normal şi se datorează presiunii puse pe anumite părţi ale tractului genital.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1