Ce trebuie să faci ca să ajungi la orgasm simplu şi rapid!

orgasm.jpg

orgasm sex simplu rapid
Pentru a ajunge mai repede la climax este important să nu renunţaţi la preludiu
foto: 123RF
Citeste tot despre: 

Spre deosebire de bărbați, femeile ajung mult mai greu la orgasm, pentru că ele trebuie să învețe cum să atingă plăcerea maximă.

Pentru a ajunge mai repede la climax este important să te simți pregătită atât fizic, cât și psihic, așadar, nu renunțați la preludiu până când nu simți că ești excitată îndeajuns. Pentru asta trebuie stimulate cât mai multe zone erogene şi acordaţi mai multă importanţă gesturilor tandre, deoarece au un rol important în obţinerea orgasmului.

Dacă poziţia pe care o puneţi în practică îi oferă bărbatului şi posibilitatea de a-ţi mângâia sânii, îndeamnă-l să facă şi acest lucru. Să nu crezi că va fi indigant de micile îndrumări. Până la urmă îţi va fi mult mai uşor să atingi orgasmul atâta timp cât toate simţurile tale o vor lua razna. Acelaşi lucru îl poţi face şi tu. Când eşti deasupra lui, poţi foarte uşor să-ţi stimulezi clitorisul cu mâna, de exemplu.

Amândoi trebuie să vă gândiţi mereu la noi provocări şi să discutaţi ce vă face plăcere. Comunicarea este un pas important pentru a ajunge mai ușor pe culmile plăcerii. Așadar, spune-i partenerului care sunt nevoile tale și dați frâu imaginației.

 

Loading...
 
 

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1