Ce tip de preludiu preferă femeile? Toţi bărbaţii trebuie să ştie asta

preludiul_perfect.jpg

Ce tip de preludiu prefera femeile
Ce tip de preludiu preferă femeile? Masajul senzual nu le lasă indiferente
foto: 123RF

Preludiul perfect pentru o femeie poate fi un sărut, o mângâiere sau o îmbrăţişare din partea bărbatului pe care îl iubeşte. Acesta poate fi realizat în mai multe feluri, în funcție de dorințe. Ce tip de preludiu preferă femeile? Află mai jos!

Preludiul creează o legătură profundă între parteneri și din acest motiv trebuie să îi acordați o foarte mare atenție. Vrei să știi ce tip de preludiu preferă femeile? De la cel care implică un joc erotic până la sexul oral.

Ce tip de preludiu preferă femeile: Masajul senzual

Poate fi preludiul perfect pentru o noapte de sex fierbinte și din acest motiv femeile îl adoră. El nu are doar rolul de a relaxa organismul, ci poate reaprinde flacăra pasiunii în cuplu. De cele mai multe ori reprezentantele sexului frumos au nevoie doar de câteva minute de masaj pentru a se detensiona și a se concentra pe senzațiile corpului. Dacă vreți să știți ce tip de preludiu preferă femeile, aflați că masajul erotic este pe placul lor.

Ce tip de preludiu preferă femeile: Jocul erotic

Se spune că preludiul este secretul unei partide de sex reușite. Dacă sunteți curioși și vreți neapărat să știți ce tip de preludiu preferă femeile, aflați că aceastea adoră jocurile erotice la începutul actului sexual. Vor să pună în practică scenariile care le trec pric cap în acel moment. De exemplu, sunt încântate să savureze un fruct împreună cu partenerul, la sfârșitul unei cine romantice, alături de un pahar de șampanie. Gustul fructului și șampania le stimulează simțurile și dorința de a face sex.  

Ce tip de preludiu preferă femeile: Sărutul pasional

Ce tip de preludiu preferă femeile? Nu este nici un secret că femeile sunt înnebunite după sărutul pasional. Ele nu vor să fie sărutate doar pe gură, ci pe tot corpul. Bărbații trebuie să profite de acest lucru, cu atât mai mult că prin acest gest le pot arăta cât de mult le iubesc. Pe de altă parte sărutul pasional poate fi preludiul perfect pentru o femeie.

Ce tip de preludiu preferă femeile: Sexul oral

Bărbații trebuie să aibă în vedere faptul că sexul oral poate fi preludiul ideal pe care cele mai multe femei îl preferă înainte de partida de amor. Se excită doar la gândul că în timp ce partenerul îi sărută sănii și coapsele, este dornic să o stimuleze și oral. Cu siguranţă acest lucru îi place foarte mult, iar șansele ca să ajungă la orgasm chiar în timpul preludiului sunt foarte mari.

Gaseste-ti jumatatea pe primalove

loading...
Loading...

Citește și

 • la ce se gandesc barbatii cand fac sex

  Sunt ferm convinsă că cele mai multe femei vor să afle la ce se gândesc bărbaţii când fac sex cu ele. Ei bine, sunt momente când mintea lor este cu totul şi cu totul în altă parte decât în propriile aşternuturi atunci când fac dragoste cu partenerele de viaţă.

 • cele mai sexy tinute care atrag atenţia barbatului

  Cele mai multe femei din ziua de astăzi îşi doresc să fie în centrul atenţiei, să fie sexy şi admirate. Pentru asta apelează la tot felul de trucuri, precum hainele mai deosebite. În articol veţi afla care sunt cele mai sexy ţinute care atrag atenţia bărbatului.

 • pozitii sexuale numai pentru cei dotaţi

  Din păcate, natura nu a fost darnică cu toţi bărbaţii, astfel că unii sunt mai dotaţi, iar alţii mai puţin. Dacă te numeri printre norocoase şi ai întâlnit un bărbat din prima categorie nu trebuie să te sperii că ar putea fi o experienţă neplăcută. Există câteva poziţii sexuale numai pentru cei dotaţi.

 • Fantezii erotice cu sex în masina

  De câte ori nu ai vorbit cu prietenele despre cele mai intime fantezii XXX ale tale dar încă nu le-ai pus în aplicare? Descoperă câte dintre ele le regăseşti aici, în topul fanteziilor obligatorii pentru o viaţă de cuplu împlinită!