Ce «spune» cifra erotică despre tine?

Adesea, ţi se pare că eşti prea pudică în intimitate, cu partenerul tău, şi ai vrea să experimentezi mai mult, să fii mai îndrăzneaţă şi aventuroasă. Sau, dimpotrivă, ai impresia că, orice-ai face, nu te poţi armoniza cu jumătatea ta, între patru pereţi. Descoperă care sunt atuurile tale pe tărâm sexual graţie cifrei erotice!

 CUM CALCULEZI CIFRA EROTICĂ

Adună datele tale de naştere, apoi cifrele următorului număr obţinut.De exemplu, pentru o persoană născută pe 13 decembrie 1978, calculul ar fi: 13+12+1978=2003
2+0+0+3=5

Cifra erotică: 5

Cifra erotică 1

Motto: „Vreau să preiau iniţiativa“

Eşti o fire pasională şi-ţi place să deţii puterea şi în intimitate. Nu te temi că poţi încălca anumite limite şi adori joculeţele erotice ori partidele de sex în spaţii neconvenţionale. Ai încredere în tine, în charisma ta şi n-ai niciun complex legat de corpul tău. Atingi culmile plăcerii dacă eşti răsfăţată pe glezne ori în interiorul coapselor.

Cifra erotică 2

Motto: „Dacă mister nu e, nimic nu e“

La începuturile vieţii tale sexuale, erai destul de timidă şi considerai că nu vei reuşi să te ridici la înălţimea partenerului tău cu uşurinţă. O fire romantică şi pe alocuri introvertită, consideri că o viaţă sexuală reuşită e o combinaţie de eleganţă şi de senzualitate. Simţi fiori pe şira spinării ori de câte ori el te atinge pe gât ori pe şolduri.

 Cifra erotică 3

Motto: „Sexul e o joacă“

Dar nu orice fel de joacă! Cei care sunt marcaţi de această cifră sunt indivizii cei mai dezinhibaţi, consideră că sexul este una din plăcerile vieţii şi improvizează cât e ziua de lungă! Atenţie, însă! Riscul e de dezvoltare a unui egoism erotic, iar nevoile partenerului pot fi ignorate cu desăvârşire. Nimic nu se compară cu senzaţiile date în zona tâmplelor şi a feselor!

Cifra erotică 4

Motto: „Trebuie să existe un echilibru în toate“

Deşi momentele voastre pasionale te încarcă de energie şi-ţi reconfirmă cât de importantă eşti pentru el, sunt şi dăţi când simţi nevoia să fii doar tu cu tine, chiar dacă partenerul ar avea chef de-o hârjoneală în aşternuturi. Eşti o femeie domoală, dar emani senzualitate, şi reacţionezi imediat dacă eşti mângâiată pe sâni ori pe coapse.

Află secretul celorlalte cifre pe clickpentrufemei.ro

Loading...
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1