Ce se întâmplă când pretinzi că ai orgasm și lucrurile nu stau chiar aşa

mimarea.jpg

Ce se întâmplă când pretinzi că ai orgasm chiar dacă lucrurile nu stau chiar aşa Nu se publica
Mimarea orgasmului este o practică foarte des întâlnită în rândul femeilor
foto: 123RF

Mimarea orgasmului este foarte des întâlnită în rândul femeilor, soluţie la care acestea recurg mai ales când simt că nu există şansa de a atinge punctul culminant.

Mimarea orgasmului este exact ca atunci când alegi să spui o minciună cuiva doar de dragul de a nu răni acea persoană. Atunci când nu ai orgasm, dar pretinzi că are loc, îţi convingi partenerul că atingerile şi trucurile la care apelează din dorinţa de a te satisface au funcţionat, ceea ce-l va face să repete gesturile şi cu următoarele partide.

Chiar dacă alegi să mimezi orgasmul doar pentru că-ţi doreşti ca partenerul tău să se simtă bine, macho, bărbat, nu faci decât să cazi în rutină şi să nu mai ajungi să experimentezi acele poziţii care într-adevăr te pot ajuta să ai orgasm. Tot prin mimarea orgasmului, femeile nu fac altceva decât să uite de ele şi plăcerile lor, punând plăcerea bărbatului pe primul loc

În plus, îl vei face să creadă că femeile pot atinge orgasmul doar în urma penetrării, un lucru complet greşit. Lasă-l să-ţi descopere trupul, zonele erogene şi modalităţile prin care te poate face să experimentezi cele mai intense orgasme.

Loading...

Citește și