Ce să nu faci atunci când apare o problemă în relaţia de cuplu

certuri.jpg

nu faci apare o problemă relaţia de cuplu
Atunci când cuplul are o problemă, cea mai mare greşeală pe care o fac partenerii este să dea vina unul pe celălalt
foto: 123RF

Atunci când cuplul are o problemă, cea mai mare greşeală pe care o fac partenerii este să dea vina unul pe celălalt.

Fiecare se consideră nevinovat, iar de aici apar frustrările legate de nedreptatea pe care i-o face persoanei iubite. Apoi, în aceste situaţii de tensiune, libidoul scade dramatic, viaţa sexuală a cuplului are de suferit şi se acumulează deci noi frustrări.

De fiecare dată când în viaţa voastră apare o tensiune, amintiţi-vă că sunteţi o echipă. Indiferent că problema este la serviciul unuia dintre voi sau oriunde în altă parte, trebuie să vă uniţi pentru a rezolva situaţia. Dacă ignoraţi faptul că trebuie să fiţi un cuplu şi la bine şi la greu, în loc să trăiţi fericiţi până la adânci bătrâneţi, veţi ajunge la divorţ.

Loading...

Citește și

 • Barbaţii şi femeile vad activitatea intimă în moduri diferite

  Bărbaţii se gândesc la sex 60% din timp, iar femeile doar 30%. Este normal ca dialogul în cuplu să fie înţeles pe dos. De câte ori un bărbat nu a rămas cu buza umflată crezând că „femeia excesiv de politicoasă” îi face avansuri, ei bine cercetătorii neozeelandezi au descoperit că în 85% din cazuri „flirtul” este doar în mintea masculilor şi nu are nici o legătură cu realitatea.

 • Sexul anal este dureros

  Atunci când se discută despre sexul anal, cele mai multe persoane nu pot concepe ideea că poate fi practicat fără durere. Însă pentru cei doritori există un motiv de bucurie: anusul este o zonă extrem de sensibilă care merită să fie explorată.

 • probleme confrunta un cuplu cand apare copilul

  Să sperăm că înainte de sarcină aţi avut o relaţie fericită şi că amândoi v-aţi dorit la fel de mult un copil. Totuşi, chiar şi cele mai solide relaţii pot fi puse la încercare în timpul şi după sarcină.

 • nu trebuie ignorăm activitatea sexuala

  Abstinenţa sexuală este asociată, uneori, cu privarea de dragoste, cu lipsa de afecţiune, fapt care favorizează apariţia stărilor depresive, de anxietate, de tristeţe şi de nervozitate.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1