Ce poţi să faci dacă simţi că relaţia dintre tine şi bărbatul pe care l-ai iubit s-a răcit?

racit.jpg

Ce poţi să faci dacă relaţia dintre tine şi bărbatul pe care l-ai iubit s-a răcit
Dacă relația dintre tine și omul pe care l-ai iubit s-a răcit, nu îți face și mai mult rău încercând să reînnozi firele emoționale deja rupte
foto: 123RF
Citeste tot despre: 

Atunci când simţi că bărbatul de lângă tine s-a răcit, nu mai are sentimente pentru tine, nu îi mai pasă de tine, nu are nici un rost să ţii cu dinţii de el. Nu faci decât să provoci mai multă suferinţă. Trebuie să fii curajoasă şi să mergi mai departe.

Dacă relația în care te afli nu mai funcționează, este dureros, dar necesar, să îi spui adio persoanei de lângă tine. Apreciază-te la justa ta valoare și nu te da bătută. Nu e vina ta că acelui om a încetat să-i mai pese sau că este laș. Probabil că nu îți va spune clar în față că nu se mai simte conectat cu tine la nivel emoțional.

Adună tu tot curajul de care ai nevoie și spune-i adio, ieși din relația care îți face mai mult rău. Este una dintre cele mai bune decizii pe care le poți lua în viața ta. Nu va fi nici prima, nici ultima dată când va trebui să renunți la o ființă importantă pentru tine. Trebuie să înțelegi că oamenii vin și pleacă din viața ta și nu poți evita acest lucru.

Ce poţi să faci dacă simţi că relaţia dintre tine şi bărbatul pe care l-ai iubit s-a răcit?

Dacă relația dintre tine și omul pe care l-ai iubit s-a răcit, nu îți face și mai mult rău încercând să reînnozi firele emoționale deja rupte. Nu are rost să te chinui să mai repari ceva. Dacă lui nu îi mai pasă, mergi mai departe. Adună-ți toate forțele, curajul și demnitatea și pregătește-te pentru un nou capitol din viața ta.

 

Loading...
 
 

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1