Ce nu fac femeile în pat şi îi enervează pe bărbaţi?

alarmant.jpg

Ce nu fac femeile în pat enervează bărbaţi
În timpul sexului, unele femei preferă să nu fac absolut nimic: aşteaptă doar să aibă parte de puţină plăcere
foto: 123RF
Citeste tot despre: 

În timpul partidelor de amor, unele femei preferă să nu facă absolut nimic: aşteaptă doar să aibă parte de puţină plăcere. Din punctul de vedere al bărbaţilor acest comportament este absolut enervant.

Îţi place doar să stai întinsă şi aştepţi să fii satisfăcutătă? Ei află, că asta urăşte bărbatul cel mai tare şi este cel mai plictisitor lucru pe care îl poţi face. Chiar dacă încercaţi mai multe poziţii în care partenerul stă deasupra, asta nu înseamnă că tu nu trebuie să te mişti, să te implici. Astfel cum i-ai putea arăta că îţi place să faci dragoste cu el?

Dacă stai nemişcată în timp ce iubitul tău face totul, nu te aştepta să ai o viaţă sexuală satisfăcătoare. Frustrările, fanteziile reprimate se vor acumula şi pot da naştere unor probleme sexuale şi unei fisuri iremediabile în cuplu.

Este important să se ştie că fără o viaţă sexuală satisfăcătoare pentru ambii parteneri, mai devreme sau mai târziu relaţia de cuplu se poate încheia.

 

Loading...

Citește și

 • Modalitatatea eficientă poţi exprima dorinţele sexuale

  Prejudecăţile, timiditatea şi frica de respingere nu îşi au rostul în intimitate, sunt complet inutile şi cel mai probabil vor stârni amuzamentul cu trecerea timpului. Acestea sunt numai în capul vostru şi de fapt nici nu ar exista dacă le-aţi discuta sincer cu partenerul de viaţă.

 • suspectezi iubita de infidelitate semne

  Încrederea şi intimitatea sunt esenţiale într-o relaţie, iar infidelitatea provoacă durere şi suferinţă, indiferent dacă cel înşelat este femeie sau bărbat. Infidelitatea poate fi şi un semn că aceste ingrediente lipsesc sau sunt neglijate. Dacă un bărbat îşi suspectează partenera de viaţă că i-ar fi necredincioasă, cel mai probabil fisurile relaţiei sunt deja evidente.

 • motive demonstrează sânii mici sunt extrem de sexy

  Cele mai multe femei cu sânii mici se simt complexate pentru că nu au fost înzestrate de Mama Natură cu un bust generos. Însă, ele nu au niciun motiv întemeiat pentru care să nu îşi iubească această parte a corpului. În articolul de mai jos, vă expunem câteva motive bune pentru care vă veţi iubi de acum în colo sânii voştri mici.

 • alarmante semne care îţi dă înţeles nu mai iubeşte

  In general, cuplurile care se iubesc preferă să petreacă aproape tot timpul în dormitor. Bărbaţii atraşi sexual de iubitele lor ar fi în stare să nu doarmă două nopţi doar pentru a le face fericite. Dacă dintr-odată, partidele de amor sunt tot mai scurte şi mai greu de obţinut, iar el pare să nu ia niciodată iniţiativa, înseamnă că ceva nu mai funcţionează în relaţie.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1