Ce le place bărbaților să le facă femeile în pat

domine.jpg

Ce le place barbaților sa le faca femeile în pat, click
Cei mai mulţi reprezentanţi ai sexului puternic adoră să fie dominaţi şi îşi doresc să aibă o femeie puternică în pat care să le ordone ce să facă
foto: 123RF

Deşi multe dintre femei au crescut cu ideea că bărbatul deţine controlul, că el ia cele mai multe decizii, ei bine, este o mare greşeală să gândeşti aşa, mai ales când vine vorba despre sex. Doar cele cu o gândire învechită, limitată, mai cred că până şi viaţa sexuală este subjugată de bărbatul de lângă ele.

Bărbatul modern, incitant şi deschis la nou ştie că activitatea intimă înseamnă şi echilibru, aşadar un joc de roluri în care ambii parteneri deţin pe rând controlul. Deşi iubitului tău îi place să ştie că plăcerea ta sexuală depinde în mare parte de el, află că nu se va supăra deloc dacă schimbaţi puţin rolurile şi se lasă purtat de ideile tale.

Cei mai mulţi reprezentanţi ai sexului puternic adoră să fie dominaţi şi îşi doresc să aibă o femeie puternică în pat care să le ordone ce să facă.

Loading...

Citește și

 • Sexul fara obligaţii, reteta fericirii

  Pentru mulţi oameni, noutatea reprezintă cheia unei vieţi sexuale împlinite. Şi asta poate însemna o altă persoană de fiecare dată. Acestora misterul li se pare incitant, iar posibilitatea de a nu mai întâlni niciodată partenerul de sex, le dă şansa de a se elibera de inhibiţii. Sexul fără obligaţii le oferă posibilitatea de a adopta o nouă identitate sexuală de fiecare dată şi de a-şi împlini anumite fantezii fără teama de a fi respinşi.

 • Genul de preludiu care nu lasă niciun barbat indiferent

  Dacă te numeri şi tu printre femeile care, în viaţa intimă, se ghidează după faptul că bărbaţii nu pun preţ pe preludiu, ci vor să treacă direct la sexul propriu-zis, lasă deoparte prejudecăţiile şi iniţiază un început de act sexual încărcat de erotism, care să îl pună pe jar pe iubitul tău.

 • Lipsa comunicării si iniţierii unei partide de sex

  Celor mai multe persoane le este aproape imposibil să treacă peste timiditate, ruşine, prejudecăţi. Puţine sunt cuplurile pe care le auzim că au o comunicare bună din punct de vedere sexual. Nu suntem roboţi, nu ştim ce e în mintea celui de lângă noi sau ce îşi doreşte, dacă nu discutăm.

 • Sex virtual pentru cei care vor să-şi condimenteze relatia

  De când internetul a luat amploare, tot mai multe cupluri au început să facă sex virtual, lucru care nu este pe placul unor persoane. Chiar dacă există controverse pe acest subiect, sunt şi oameni care vor să-şi condimenteze viaţa sexuală şi recurg la această practică.