Ce îşi doresc femeile după 30 de ani? Aspecte pe care pun foarte mare preţ

ani.jpg

Aspecte femeile trecute de 30 de ani pun foarte mare preţ
După 30 de ani, femeile nu mai caută doar iubire într-o relaţie, ci sunt interesate şi de alte aspecte: mentalitate, stabilitate financiară, confort, siguranţă
foto: 123RF
Citeste tot despre: 

După vârsta de 30 de ani femeile realizează cine sunt cu adevărat şi ştiu exact ce pot. Își înțeleg propriile temeri, le acceptă, le îmbrățișează și le transformă în atuuri. Chiar dacă se îndrăgostesc mai greu, nu înseamnă că nu îşi doresc stabilitate emoţională.

La vârsta de 30 de ani, femeia îşi cunoaşte bine sufletul şi mintea, astfel că nu ţine neapărat să se implice în orice relaţie. Ea analizează cu atenţie situaţia şi partenerul respectiv, înainte de a face un pas decisiv. După această vârstă, femeile nu mai caută doar iubire într-o relaţie, ci sunt interesate şi de alte aspecte: mentalitate, stabilitate financiară, confort, siguranţă.

Pentru ele este foarte important ca cel cu care decid să aibă o relaţie să fie şi un bun prieten, o persoană care să le ofere sprijin şi echilibru relaţional. Femeile trecute de 30 de ani sunt în stare să facă compromisuri, doar dacă ştiu că lucrul respectiv merită efortul.

 

Loading...

Citește și

 • sexul in fata oglinzii orgasm

  Sexul în faţa oglinzii creşte nivelul excitaţiei prin priveliştea deosebită pe care o oferă. Pentru un bărbat, este foarte important să vadă mişcările pline de tandreţe şi senzualitate şi imaginea partenerei care se unduieşte, iar acest lucru are un rol important şi benefic în condimentarea vieţii sexuale.

 • penis curbat motiv de ingrijorare

  Nu este nimic anormal ca un bărbat să aibă penisul curbat. Dacă ai observat că şi partenerul tău de viaţă are penisul curbat nu ar trebui neapărat să te îngrijoreze, pentru că, după cum spun specialiiştii în domeniu, chiar există anumite avantaje pe care le conferă această formă a lui. Un penis curbat poate fi motiv de îngrijorare doar atunci când este curbat destul de mult sau când creează disconfort în timpul actului sexual.

 • Indiferenţa partenerul de cuplu ruinează relaţia

  Lucrurile care fac ca o relaţie să nu mai funcţioneze nu sunt lipsa de încredere, lipsa de comunicare sau certurile frecvente, ci pur şi simplu lipsa interesului şi indiferenţa. Într-un cuplu, aproape orice problemă poate fi rezolvată dacă partenerii sunt implicaţi sentimental şi există respect reciproc. Nu acelaşi lucru se poate spune şi despre cei care nu mai sunt preocupaţi unul de celălalt.

 • şanse relaţie deschisă dureze

  Relaţia deschisă este una în care ambii parteneri au libertatea de a-şi da întâlnire şi cu alte persoane, chiar să întreţină şi relaţii sexuale. Pe de altă parte, această situaţie nu se potriveşte oricui şi cu atât mai puţin acelor persoane geloase şi posesive, care simt nevoia de stabilitate emoţională şi siguranţă.